Diskuze k článku CW vyvíjí nové sci-fi drama, mohl by to být nový Firefly?
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
27. 11. 2013 / 12:16:01 (před 10 roky)
off
weselinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 11. 2013 / 12:29:04 (před 10 roky)
off
Arkantos napsal(a):

Dalsi Defiance.

Taky to tak vidím... :(

Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
27. 11. 2013 / 12:46:33 (před 10 roky)
off

Stále to isté - vzťahy, rodina, milostné mnohouholníky, len zabalené do iného papiera - kráľovský dvor, nadľudia, svet po apokalypse, teroristi na škole, teroristi v Texase, mesto na Marse....

mnichos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
27. 11. 2013 / 14:06:12 (před 10 roky)
off

NIE NIE a znova NIE to nenahradi nic a mozno ma budu kamenovat ze to napisem ale stala sa z toho legenda mozno aj preto lebo to malo len jednu seriu .

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
27. 11. 2013 / 16:22:45 (před 10 roky)
off

Pokud má být nosnou myšlenkou "řešení vztahů", byť možná zasazené do atraktivního prostředí, tak to si půjde mimo mě.
Ale uvidíme.

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
27. 11. 2013 / 17:17:31 (před 10 roky)
off

Dlouho mi trvalo rozdychat kdyz se v Doktorovi Who zbavili Rose a potom meho oblibeneho Doktora. Ale zruseni Firefly? To jsem nerozdychala nikdy. A nejspis ani nerozdycham. A kdyz uz tak moc dycham ;) tak jeste povzdech nad touhle novinkou, nic co je postavene na "reseni vztahu" me nemuze zaujmout a rozhodne nemuze zaujmnout misto po brilantni Whedonovce... :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
27. 11. 2013 / 20:52:34 (před 10 roky)
off

Firefly a nahraditelný? Tak to si děláte ze mě srandu. Firefly nic nenahradí.
Ať se snaží udělat něco ala Firefly, ale nebude to Firefly a navíc Firefly má to své kouzlo, které oni tak skvěla nevytvoří.
Neříkám, že to nemůže být úspěšné, ale Firefly je Firefly to nic nenahradí, nikdy!
Zdravím tímto Browncoats:-)

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
Hawlas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
28. 11. 2013 / 09:46:08 (před 10 roky)
off

Je pěkné, že by se o to pan Heller a CW chtěli pokusit, jen nevím jestli uspějí.

Le já, Hawlas.
vikrle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 11. 2013 / 11:13:15 (před 10 roky)
off

Mohl by to být nový Firefly?? Tak už jen tato věta v nadpise celého článku mě dostala. Firefly se nemůže nic ani zdaleka přiblížit. Joss W. je prostě Joss W. a je nenahraditelný. Takže pokus CW možná dobrý, ale dle mě nemá šanci na úspěch, alespoň u fanoušků Firefly.

Mastering others is strength. Mastering yourself is true power.
Féba
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 11. 2013 / 12:58:41 (před 10 roky)
off

Stejně úžasný seriál už prostě nedají dohromady. Scénař byl samozřejmě super a jedinečný, ale stejně tak i výběr herců. Bez Nathana Fillona... Další Firefly už prostě nebude;-).

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
28. 11. 2013 / 17:52:51 (před 10 roky)
on

Firefly je len jedna ... :)

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
4. 2. 2014 / 15:21:11 (před 10 roky)
off

tohle neobjednají. je to trochu podobné the 100, ale to nasazují v midseason, takže to nebude žádný velký úspěch, leknou se a ze seriálu nic nebude.

stepa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
4. 2. 2014 / 15:44:38 (před 10 roky)
off

může to být zajímavé, ale je to podle mě už klišé když se točí seriály jenom o (mezilidský) vztazích

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
4. 2. 2014 / 18:28:43 (před 10 roky)
off

možná, ale musíš uznat, že to je to, co prodává. vymysli si jakýkoliv seriál. čeho je nejvíc a co po seriálu zůstane i pět let po zrušení, je fanouškovská tvorba na různé páry, i když jsou tam jen náznaky.