Dalsi Defiance.
Stále to isté - vzťahy, rodina, milostné mnohouholníky, len zabalené do iného papiera - kráľovský dvor, nadľudia, svet po apokalypse, teroristi na škole, teroristi v Texase, mesto na Marse....
NIE NIE a znova NIE to nenahradi nic a mozno ma budu kamenovat ze to napisem ale stala sa z toho legenda mozno aj preto lebo to malo len jednu seriu .
Pokud má být nosnou myšlenkou "řešení vztahů", byť možná zasazené do atraktivního prostředí, tak to si půjde mimo mě.
Ale uvidíme.
Dlouho mi trvalo rozdychat kdyz se v Doktorovi Who zbavili Rose a potom meho oblibeneho Doktora. Ale zruseni Firefly? To jsem nerozdychala nikdy. A nejspis ani nerozdycham. A kdyz uz tak moc dycham ;) tak jeste povzdech nad touhle novinkou, nic co je postavene na "reseni vztahu" me nemuze zaujmout a rozhodne nemuze zaujmnout misto po brilantni Whedonovce... :)
Firefly a nahraditelný? Tak to si děláte ze mě srandu. Firefly nic nenahradí.
Ať se snaží udělat něco ala Firefly, ale nebude to Firefly a navíc Firefly má to své kouzlo, které oni tak skvěla nevytvoří.
Neříkám, že to nemůže být úspěšné, ale Firefly je Firefly to nic nenahradí, nikdy!
Zdravím tímto Browncoats:-)
Je pěkné, že by se o to pan Heller a CW chtěli pokusit, jen nevím jestli uspějí.
Mohl by to být nový Firefly?? Tak už jen tato věta v nadpise celého článku mě dostala. Firefly se nemůže nic ani zdaleka přiblížit. Joss W. je prostě Joss W. a je nenahraditelný. Takže pokus CW možná dobrý, ale dle mě nemá šanci na úspěch, alespoň u fanoušků Firefly.
Stejně úžasný seriál už prostě nedají dohromady. Scénař byl samozřejmě super a jedinečný, ale stejně tak i výběr herců. Bez Nathana Fillona... Další Firefly už prostě nebude;-).
Firefly je len jedna ... :)
tohle neobjednají. je to trochu podobné the 100, ale to nasazují v midseason, takže to nebude žádný velký úspěch, leknou se a ze seriálu nic nebude.
může to být zajímavé, ale je to podle mě už klišé když se točí seriály jenom o (mezilidský) vztazích
možná, ale musíš uznat, že to je to, co prodává. vymysli si jakýkoliv seriál. čeho je nejvíc a co po seriálu zůstane i pět let po zrušení, je fanouškovská tvorba na různé páry, i když jsou tam jen náznaky.