Diskuze k článku Glee: Do sté epizody zavítají i původní postavy
Gabik.029
Autorka článku | Cool level: 101 | strýček Skrblík
8. 12. 2013 / 15:10:39 (před 10 roky)
off
Thadreth napsal(a):

Za Heather a Diannu jsem moc a moc rád! :) A kdyby se tam objevila i Gwyneth Paltrow (třeba místo Kristin, kterou vůbec nemusím znova vidět), bylo by to ještě lepší. :)

Já bych tam zas z těch předchozích herců radši viděla Kate Hudson (Kristin taky nemusím) a snad se tam objeví i Demi. :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
8. 12. 2013 / 15:14:35 (před 10 roky)
off

Návrat Lady Di je nejlepší předčasný vánoční dárek. :)
I kdyby měla jen sedět někde v pozadí (nejlépe na klíně Nayi) a houpat se do rytmu hudby, budu naprosto spokojená.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Kikušák
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 12. 2013 / 15:16:22 (před 10 roky)
off

To že tam bude Heather a Dianna ma fakt potešilo! A samozrejme aj ostatný, ale oni už boli v epizóde Quarterback takže je to predsa len také... iné :D
a naozaj by ma potešilo ak by sa všetci v glee vyskytovali častejšie :/

Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
8. 12. 2013 / 16:33:37 (před 10 roky)
off
Matuush napsal(a):

I kdyby měla jen sedět někde v pozadí (nejlépe na klíně Nayi) a houpat se do rytmu hudby, budu naprosto spokojená.

Mluvíš mi z duše :D :D

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
8. 12. 2013 / 16:57:54 (před 10 roky)
off

Teším sa na všetkých, som zvedavá čo vymislia aby postavy dali dokopy do jednej epizódy :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Tereeeza
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
8. 12. 2013 / 17:06:47 (před 10 roky)
off

Paráda, to jsem moc ráda, hlavně za Diannu (která mimochodem natočila s The Killers dokonalý videoklip, tak kdo neviděl, určitě koukněte, písnička Just another girl).:) Ale radost mám i z ostatních, původní sestava je prostě bezkonkurenční.:)

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
8. 12. 2013 / 21:19:27 (před 10 roky)
off
Matuush napsal(a):

Přesně ;) Ale zazpívat by u toho taky mohla... tedy obě dvě, a duet!

IrmaVep
8. 12. 2013 / 21:29:44 (před 10 roky)
off
Tereeeza napsal(a):

Paráda, to jsem moc ráda, hlavně za Diannu (která mimochodem natočila s The Killers dokonalý videoklip, tak kdo neviděl, určitě koukněte, písnička Just another girl).:) Ale radost mám i z ostatních, původní sestava je prostě bezkonkurenční.:)

Páni, tak to děkuju za info! Miluju The Killers a v kombinaci s Diannou, hmm! Ovšem, čekala jsem, že ji i uslyším, ale bohužel no :D

Nicole348
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 12. 2013 / 22:00:33 (před 10 roky)
off

Tiež som ten klip s Diannou videla a privítala by som keby si v ňom aj zaspievala... Každá postava z pôvodnej zostavy je vždy len príjemným prekvapením takže jupííí

Tereeeza
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
9. 12. 2013 / 08:57:30 (před 10 roky)
off

V klipu ukázala spíše herecký talent, myslím, že napodobování Brandona bylo bezkonkurenční.:) Tak snad vás to moc nezklamalo, že tam nezpívá.:) The Killers je moje top kapela a když jsem jí viděla v klipu, tak mě to potěšilo.:)

IrmaVep
9. 12. 2013 / 13:00:12 (před 10 roky)
off
Tereeeza napsal(a):

V klipu ukázala spíše herecký talent, myslím, že napodobování Brandona bylo bezkonkurenční.:) Tak snad vás to moc nezklamalo, že tam nezpívá.:) The Killers je moje top kapela a když jsem jí viděla v klipu, tak mě to potěšilo.:)

Ne, nezklamalo :D To jen, že její hlas se mi extrémně líbí, tak jsem se těšila, že ji zas uslyším, když už ne v Glee :/

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 12. 2013 / 23:43:14 (před 10 roky)
off

Vždycky je super vidět starý známý tváře, takže doufám, že se jich tam objeví co nejvíc :)

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.