Thadreth napsal(a):
Za Heather a Diannu jsem moc a moc rád! :) A kdyby se tam objevila i Gwyneth Paltrow (třeba místo Kristin, kterou vůbec nemusím znova vidět), bylo by to ještě lepší. :)
Já bych tam zas z těch předchozích herců radši viděla Kate Hudson (Kristin taky nemusím) a snad se tam objeví i Demi. :)
Návrat Lady Di je nejlepší předčasný vánoční dárek. :)
I kdyby měla jen sedět někde v pozadí (nejlépe na klíně Nayi) a houpat se do rytmu hudby, budu naprosto spokojená.
To že tam bude Heather a Dianna ma fakt potešilo! A samozrejme aj ostatný, ale oni už boli v epizóde Quarterback takže je to predsa len také... iné :D
a naozaj by ma potešilo ak by sa všetci v glee vyskytovali častejšie :/
Matuush napsal(a):
I kdyby měla jen sedět někde v pozadí (nejlépe na klíně Nayi) a houpat se do rytmu hudby, budu naprosto spokojená.
Mluvíš mi z duše :D :D
Teším sa na všetkých, som zvedavá čo vymislia aby postavy dali dokopy do jednej epizódy :)
Paráda, to jsem moc ráda, hlavně za Diannu (která mimochodem natočila s The Killers dokonalý videoklip, tak kdo neviděl, určitě koukněte, písnička Just another girl).:) Ale radost mám i z ostatních, původní sestava je prostě bezkonkurenční.:)
Matuush napsal(a):
Přesně ;) Ale zazpívat by u toho taky mohla... tedy obě dvě, a duet!
Tereeeza napsal(a):
Paráda, to jsem moc ráda, hlavně za Diannu (která mimochodem natočila s The Killers dokonalý videoklip, tak kdo neviděl, určitě koukněte, písnička Just another girl).:) Ale radost mám i z ostatních, původní sestava je prostě bezkonkurenční.:)
Páni, tak to děkuju za info! Miluju The Killers a v kombinaci s Diannou, hmm! Ovšem, čekala jsem, že ji i uslyším, ale bohužel no :D
Tiež som ten klip s Diannou videla a privítala by som keby si v ňom aj zaspievala... Každá postava z pôvodnej zostavy je vždy len príjemným prekvapením takže jupííí
V klipu ukázala spíše herecký talent, myslím, že napodobování Brandona bylo bezkonkurenční.:) Tak snad vás to moc nezklamalo, že tam nezpívá.:) The Killers je moje top kapela a když jsem jí viděla v klipu, tak mě to potěšilo.:)
Tereeeza napsal(a):
V klipu ukázala spíše herecký talent, myslím, že napodobování Brandona bylo bezkonkurenční.:) Tak snad vás to moc nezklamalo, že tam nezpívá.:) The Killers je moje top kapela a když jsem jí viděla v klipu, tak mě to potěšilo.:)
Ne, nezklamalo :D To jen, že její hlas se mi extrémně líbí, tak jsem se těšila, že ji zas uslyším, když už ne v Glee :/
Vždycky je super vidět starý známý tváře, takže doufám, že se jich tam objeví co nejvíc :)