Už se těším...
Snad to dopadne líp než Sarah Connor Chronicles. Ale stejně se toho bojim. A nějak se mi nezdá celkově ten novej trend předělávat úspěšný ilmový značky do podoby seriálu. Snad to dopadne dobře :)
Já bych byla radši, co radši, přímo nadšená, kdyby se vrátilo Sarah Connor Chronicles, skončilo to moc otevřeně. Nevím, proč točit další seriál s touhle tématikou, když ještě ten předešlý nebyl dle mě řádně ukončen.
No niektoré filmy by si zaslúžili byť prerobené na seriál (alebo minisériu), pretože v kine nemali čas všetko predviesť/vysvetliť - viď Enderova hra (moje najväčšie tohtoročné sklamanie)
Filmum s Arnoldem se ale nic nevyrovná! :)
Já byl z SCC nadšen, hlavně díky nápadu rozvinutí a korupce uvnitř linie vícero Terminátorských frakcí... Pokud se to ponese v podobném duchu, pak budu nadšen.
Pokud se ale budou držet původních dvou filmů, pak to vidím bledě a ať se na to raději vykašlou - v komiksu se jasně ukázalo, že tudy cesta nevede...
Tak to som zvedavá ako toto dopadne...SCC som videla asi 3 časti a nebolo to také zlé.
Seriál Terminator: Sarah Connor Chronicles jsem nikdy neviděl...takže nevím zda se těšit a nebo obávat, nicméně nikdy jsem nebyl ani nějak velký fanoušek filmů, i když Salvation měl velký potenciál onoho post-apo světa, který prostě nevyužil. Tak jsem zvědavý, co nám ukáží v seriálu.
SCC jsem moc nesledovala, ale třeba bude jiné zpracování tak poutavé, že se usadí v mém watchlistu. Filmy jsem naopak zbožňovala a třeba T2 mám pocit, že už umím zpaměti :-)
fakt? už ten první seriál jsem neviděla, protože ačkoliv bych ráda viděla lenu někde i mimo got, téma spojované se schwarzeneggerem na mě křičí velké ne.