Diskuze k článku Terminátor opět jako seriál
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 12. 2013 / 11:01:32 (před 10 roky)
off
Žralok
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
7. 12. 2013 / 12:47:28 (před 10 roky)
off

Snad to dopadne líp než Sarah Connor Chronicles. Ale stejně se toho bojim. A nějak se mi nezdá celkově ten novej trend předělávat úspěšný ilmový značky do podoby seriálu. Snad to dopadne dobře :)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 12. 2013 / 14:13:38 (před 10 roky)
off

Já bych byla radši, co radši, přímo nadšená, kdyby se vrátilo Sarah Connor Chronicles, skončilo to moc otevřeně. Nevím, proč točit další seriál s touhle tématikou, když ještě ten předešlý nebyl dle mě řádně ukončen.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Hurvi
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 12. 2013 / 14:50:26 (před 10 roky)
off

No niektoré filmy by si zaslúžili byť prerobené na seriál (alebo minisériu), pretože v kine nemali čas všetko predviesť/vysvetliť - viď Enderova hra (moje najväčšie tohtoročné sklamanie)

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 12. 2013 / 19:38:45 (před 10 roky)
off

Filmum s Arnoldem se ale nic nevyrovná! :)

toebiash
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
7. 12. 2013 / 20:32:23 (před 10 roky)
off

Já byl z SCC nadšen, hlavně díky nápadu rozvinutí a korupce uvnitř linie vícero Terminátorských frakcí... Pokud se to ponese v podobném duchu, pak budu nadšen.
Pokud se ale budou držet původních dvou filmů, pak to vidím bledě a ať se na to raději vykašlou - v komiksu se jasně ukázalo, že tudy cesta nevede...

For fans by fans
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
7. 12. 2013 / 22:26:00 (před 10 roky)
off

Tak to som zvedavá ako toto dopadne...SCC som videla asi 3 časti a nebolo to také zlé.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 12. 2013 / 23:01:47 (před 10 roky)
off

Seriál Terminator: Sarah Connor Chronicles jsem nikdy neviděl...takže nevím zda se těšit a nebo obávat, nicméně nikdy jsem nebyl ani nějak velký fanoušek filmů, i když Salvation měl velký potenciál onoho post-apo světa, který prostě nevyužil. Tak jsem zvědavý, co nám ukáží v seriálu.

Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 12. 2013 / 23:21:22 (před 10 roky)
off

SCC jsem moc nesledovala, ale třeba bude jiné zpracování tak poutavé, že se usadí v mém watchlistu. Filmy jsem naopak zbožňovala a třeba T2 mám pocit, že už umím zpaměti :-)

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
17. 12. 2013 / 20:23:44 (před 10 roky)
off

fakt? už ten první seriál jsem neviděla, protože ačkoliv bych ráda viděla lenu někde i mimo got, téma spojované se schwarzeneggerem na mě křičí velké ne.