Diskuze k článku Zimní novinky a jejich trailery
LittleLexi
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 1. 2011 / 18:33:45 (před 13 roky)
off

Spartacus: Gods of the Arena vypadá dobře, určitě si to nenechám ujít, podívám se určitě i na Davida Lyonse v The Cape, jeho si taktéž nemohu nechat ujít a jelikož se mi britské Being Human líbí, podívám se i na tu americkou verzi.

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2011 / 18:34:15
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
9. 1. 2011 / 18:49:54 (před 13 roky)
off

No, určitě budu sledovat Mr. Sunshine. Matthew Perry je skvělej komik, tak snad to bude dobrý a stanice ABC, která má ve zvyku odvysílat tolik nových seriálů a hned je zrušit, zrovna tenhle nezruší :)
jen by teda kvůli těm novinkám nemuseli dělat pauzu u modern family a cougar town navíc zkrátit o dva díly :((((

Zdeněk Král
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
9. 1. 2011 / 21:34:58 (před 13 roky)
off

Oni zkracujou Modern Family? To snad ne! Teď byla pauza na Vánoce, pak jsou pořád nějaký prázdniny :-D

Zdeněk
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2011 / 21:35:18
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
9. 1. 2011 / 23:02:34 (před 13 roky)
off
ZdZeus napsal(a):

Oni zkracujou Modern Family? To snad ne! Teď byla pauza na Vánoce, pak jsou pořád nějaký prázdniny :-D

naštěstí "jen" cougar town, ale i tak mě to štve, kvůli všem těm rychlokvaškám :(

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
10. 1. 2011 / 06:53:47 (před 13 roky)
off

Tak The Cape vypadal ze začátku velmi slibně, pak se to u mě bohužel změnilo ve WTF, ale pro děti to bude asi dobré. Tak asi tři seriály zaujaly celkem dost, tak uvidíme, jaký bude výsledek ve finále :)

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 1. 2011 / 09:02:33 (před 13 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Tak The Cape vypadal ze začátku velmi slibně, pak se to u mě bohužel změnilo ve WTF, ale pro děti to bude asi dobré. Tak asi tři seriály zaujaly celkem dost, tak uvidíme, jaký bude výsledek ve finále :)

omg, kdy vstavas? :)))
Co dalsi dnesni kousky? Episodes a podobne? Videl nekdo? Nejaky ohlasy?

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
10. 1. 2011 / 09:29:28 (před 13 roky)
off

Vstávám v 5:20. Mno trailer na Episodes vypadá ne moc lákavě, ale co jsem proklikával první epizodu, nevypadalo to špatně. Může to být slušné.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
10. 1. 2011 / 11:59:27 (před 13 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Jsem si říkal už podle traileru, že to bude neudržitelný... Vypadalo moc draze. Jsem ale na to zvědavej...

Showtime snad nikdy nemělo vyloženě suck seriál, takže Episodes snad nezklamou.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.