Spartacus: Gods of the Arena vypadá dobře, určitě si to nenechám ujít, podívám se určitě i na Davida Lyonse v The Cape, jeho si taktéž nemohu nechat ujít a jelikož se mi britské Being Human líbí, podívám se i na tu americkou verzi.
No, určitě budu sledovat Mr. Sunshine. Matthew Perry je skvělej komik, tak snad to bude dobrý a stanice ABC, která má ve zvyku odvysílat tolik nových seriálů a hned je zrušit, zrovna tenhle nezruší :)
jen by teda kvůli těm novinkám nemuseli dělat pauzu u modern family a cougar town navíc zkrátit o dva díly :((((
Oni zkracujou Modern Family? To snad ne! Teď byla pauza na Vánoce, pak jsou pořád nějaký prázdniny :-D
ZdZeus napsal(a):
Oni zkracujou Modern Family? To snad ne! Teď byla pauza na Vánoce, pak jsou pořád nějaký prázdniny :-D
naštěstí "jen" cougar town, ale i tak mě to štve, kvůli všem těm rychlokvaškám :(
Tak The Cape vypadal ze začátku velmi slibně, pak se to u mě bohužel změnilo ve WTF, ale pro děti to bude asi dobré. Tak asi tři seriály zaujaly celkem dost, tak uvidíme, jaký bude výsledek ve finále :)
BuBBleS napsal(a):
Tak The Cape vypadal ze začátku velmi slibně, pak se to u mě bohužel změnilo ve WTF, ale pro děti to bude asi dobré. Tak asi tři seriály zaujaly celkem dost, tak uvidíme, jaký bude výsledek ve finále :)
omg, kdy vstavas? :)))
Co dalsi dnesni kousky? Episodes a podobne? Videl nekdo? Nejaky ohlasy?
Vstávám v 5:20. Mno trailer na Episodes vypadá ne moc lákavě, ale co jsem proklikával první epizodu, nevypadalo to špatně. Může to být slušné.
BuBBleS napsal(a):
Jsem si říkal už podle traileru, že to bude neudržitelný... Vypadalo moc draze. Jsem ale na to zvědavej...
Showtime snad nikdy nemělo vyloženě suck seriál, takže Episodes snad nezklamou.