Přijde mi, že Christina Yangová je natolik výrazná postava, že pokud seriál opustí, už to nebudou ti stejní chirurgové. Ona je jednou z postav, bez kterých si to moc nedokážu představit...ale třeba to půjde....dalším seriím se určitě nebráním :). Pokud zůstane Baileyová a Torresová, tak to za to bude stát :)
Néééééé, já bych chtěl letos už poslední sérii... Jako sice kvalita je stále snesitelná, ale 10 let je už na seriál až až... A občas se bojím, aby Shonda zase nedostala svůj amok a nevymyslela zase další dementní díl - spadlo letadlo a nehrála si zase na Boha, co všechny své postavy zabije... A odchod Cristiny bude pro seriál ztráta, přeci jen od začátku stojí seriál hodně na vztahu Chris-Mer...
Jsem rád že budou ještě další série asi ještě nejsem připravený ztratit svůj oblíbený seriál :-D
GA naprosto zbožňuju, ale tuto sezonu se mi poprvé stálo něco pro mě naprosto neočekávaného. Začínám se u seriálu pomalu nudit, v některých okamžicích. Navíc Sandra je vážně jedna z klíčových postav, jedna z Twisted Sisters, studnice skvělých hlášek atd. Také nový stážisti jsou i nadále celkem nevýrazní a původnímu osazenstvu nesahají ani po kotníku, tutíž nemohou převzít iniciativu v příběhu. Zkrátka chci abychom si GA pamatovali jen v tom dobrém a ne aby za dva roky nastala situace jako u Himym, kde se všichni modlí, aby to utrpení už skončilo.
Ja tiež ešte nie som duševne pripravená na koniec GA. Možno je to tým, že ja tých obľúbených postáv mám viac... Webber, Owen, Alex, Callie, z nových je v pohode Jo. Cristina je fajn a kto vie, možno sa ešte zjaví aspoň na epizódu prípadne dve.
No deset let už je dlouhých, ale seriál mě pořád baví a patří k srdcovkám. Ale Alex, Weber a Callie by mi chyběli. Pokud budou pokračovat, já taky :o)