Diskuze k článku Grey's Anatomy: Další dvě série na cestě?
danielosbourne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 1. 2014 / 16:09:47 (před 10 roky)
off

Přijde mi, že Christina Yangová je natolik výrazná postava, že pokud seriál opustí, už to nebudou ti stejní chirurgové. Ona je jednou z postav, bez kterých si to moc nedokážu představit...ale třeba to půjde....dalším seriím se určitě nebráním :). Pokud zůstane Baileyová a Torresová, tak to za to bude stát :)

Leeslie
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
26. 1. 2014 / 16:27:34 (před 10 roky)
off

Néééééé, já bych chtěl letos už poslední sérii... Jako sice kvalita je stále snesitelná, ale 10 let je už na seriál až až... A občas se bojím, aby Shonda zase nedostala svůj amok a nevymyslela zase další dementní díl - spadlo letadlo a nehrála si zase na Boha, co všechny své postavy zabije... A odchod Cristiny bude pro seriál ztráta, přeci jen od začátku stojí seriál hodně na vztahu Chris-Mer...

manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 1. 2014 / 17:06:45 (před 10 roky)
off

Jsem rád že budou ještě další série asi ještě nejsem připravený ztratit svůj oblíbený seriál :-D

Remi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
26. 1. 2014 / 17:19:49 (před 10 roky)
off

GA naprosto zbožňuju, ale tuto sezonu se mi poprvé stálo něco pro mě naprosto neočekávaného. Začínám se u seriálu pomalu nudit, v některých okamžicích. Navíc Sandra je vážně jedna z klíčových postav, jedna z Twisted Sisters, studnice skvělých hlášek atd. Také nový stážisti jsou i nadále celkem nevýrazní a původnímu osazenstvu nesahají ani po kotníku, tutíž nemohou převzít iniciativu v příběhu. Zkrátka chci abychom si GA pamatovali jen v tom dobrém a ne aby za dva roky nastala situace jako u Himym, kde se všichni modlí, aby to utrpení už skončilo.

Seriálový a filmový fanatik se zalíbením v scifi a fantasy tvorbě. Jsem ale otevřený jakémukoliv žánru, když mě dokáže něčím zaujmout. Tipy na kvalitní seriál velmi rád uvítám!
LuciaG
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
26. 1. 2014 / 18:38:43 (před 10 roky)
off

Ja tiež ešte nie som duševne pripravená na koniec GA. Možno je to tým, že ja tých obľúbených postáv mám viac... Webber, Owen, Alex, Callie, z nových je v pohode Jo. Cristina je fajn a kto vie, možno sa ešte zjaví aspoň na epizódu prípadne dve.

Miriisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
26. 1. 2014 / 19:46:27 (před 10 roky)
off

No deset let už je dlouhých, ale seriál mě pořád baví a patří k srdcovkám. Ale Alex, Weber a Callie by mi chyběli. Pokud budou pokračovat, já taky :o)

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
27. 1. 2014 / 12:09:29 (před 10 roky)
off

Super!
I když si to bez Cristiny zatím nedokážu představit..