Chtěla jsem počkat až budou aspoň 3-4 díly ale tak jdu to stáhnout hned :D
Mě se první díl líbil, jen doufám že tam bude i nějaké nadpřirozeno :-)
Pilot by skvělej, sem zvědavej kam to povede dál, ale potenciál tam určitě je. ;)
Čosi na tom seriály neskôr bude ale pilot ma zas tak neoslovil ako pilot na Spartacusa.
Připadá mi to, že se někdo z produkce podíval na Piráty z Karibiku a zjistil, že na to nemá, takže to osadil babama, které nejen že vypadají, ale i mají erotických keců jak levná šlapka v sobotu po půl třetí ráno, a teď doufá, že z toho vytříská alespoň dvě série plné tříminutových záběrů na napnuté plachty na pozadí modrého nebe, chřestění zbraní a efektních výbuchů litinových koulí (pro ty, kdo tápou - litina není výbušnina a z nízkokaliberních děl nebylo možno vystřelovat explozivní náboje). Já už ani omylem.
ta sledovanost je pochopitelná, propagace to mělo dost, ale nezrušili white queen, protože měla nedostatek diváků? dobrá čísla premiéry asi neznamenají všechno.
ševča napsal(a):
ta sledovanost je pochopitelná, propagace to mělo dost, ale nezrušili white queen, protože měla nedostatek diváků? dobrá čísla premiéry asi neznamenají všechno.
starz white queen nezrušila, to byla ta britská stanice, tuším bbc nebo kde to jelo, starz samotná v seriálu pokračovat nebude, ale tuším přemýšlí o nějakém sequelu
Yanek1 napsal(a):
Připadá mi to, že se někdo z produkce podíval na Piráty z Karibiku a zjistil, že na to nemá, takže to osadil babama, které nejen že vypadají, ale i mají erotických keců jak levná šlapka v sobotu po půl třetí ráno, a teď doufá, že z toho vytříská alespoň dvě série plné tříminutových záběrů na napnuté plachty na pozadí modrého nebe, chřestění zbraní a efektních výbuchů litinových koulí (pro ty, kdo tápou - litina není výbušnina a z nízkokaliberních děl nebylo možno vystřelovat explozivní náboje). Já už ani omylem.
Jeden z producentů je Michael Bay (např. Transformers nebo brzy seriál The Last Ship) a to není zrovna týpek co by si potrpěl na decentní scény .-)) Každopádně bych to neodsuzoval po první epizodě, dostalo to rovnou druhou sezónu, takže tomu Starz věří. Vždycky to chce nějaký čas na rozjezd. Uvidíme :)
Zajímavé věci se možná budou dít ve chvíli, kdy začne Crossbones.
megawir napsal(a):
Zajímavé věci se možná budou dít ve chvíli, kdy začne Crossbones.
Jo to by mě taky docela zajímalo, nevíte jak to s tím seriálem vypadá vypadá? Už ho vyhlížím zhruba stejně dlouho jako co Black Sails, už mají obsazeno, ale kdy by to tak reálně mohlo vyjít? ;)
nevermore napsal(a):
Jo to by mě taky docela zajímalo, nevíte jak to s tím seriálem vypadá vypadá? Už ho vyhlížím zhruba stejně dlouho jako co Black Sails, už mají obsazeno, ale kdy by to tak reálně mohlo vyjít? ;)
tuším předevčírem jsem u seriálu zakládala diskuzi :) byl odložen na léto.
ragelly napsal(a):
tuším předevčírem jsem u seriálu zakládala diskuzi :) byl odložen na léto.
takže v podstate ho zrušili :D čo si pamätám, tak z leta ešte nič 2-sériové nevzišlo :)
inekafe napsal(a):
takže v podstate ho zrušili :D čo si pamätám, tak z leta ešte nič 2-sériové nevzišlo :)
Co třeba Under the Dome? Aspoň myslím, že to šlo v létě :)
Locke napsal(a):
Co třeba Under the Dome? Aspoň myslím, že to šlo v létě :)
iná stanica, my friend, iná stanica...:) na CBS by malo sledovanosť čokoľvek a kedykoľvek :D to, čo je pre nich málo(7-8 miliónov divákov), to je pre inú stanicu TOP seriál :D asi tak...(nebavíme sa teraz o ratingoch)
inekafe napsal(a):
po zkušenostech s hannibalem netroufám odhadovat :D u nbc je možné všechno :D já vím, že hannibal běžel v sezóně, ale i tak :D
ragelly napsal(a):
po zkušenostech s hannibalem netroufám odhadovat :D u nbc je možné všechno :D já vím, že hannibal běžel v sezóně, ale i tak :D
Hannibal byl trochu jiný případ... asi dovysvětlím v čtvrtečním NBC článku.
Seraphine313 napsal(a):
já vím, mezinárodní zisky a tak.. ale i tak :)
Seraphine313 napsal(a):
ktorý involvoval čínskeho pápeža :D vďaka, že ma spomenieš v článku, nečakal som to :D
ragelly napsal(a):
starz white queen nezrušila, to byla ta britská stanice, tuším bbc nebo kde to jelo, starz samotná v seriálu pokračovat nebude, ale tuším přemýšlí o nějakém sequelu
jo tak. no, game of thrones už tak trochu je sequel. o válce růží jsem četla, četla jsem i, že se martin inspiroval válkou růží, ale nikdy mi nedošlo jak moc, než jsem začala sledovat tenhle seriál.