Diskuze k článku Black Sails překonává Spartaca!
Em.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
28. 1. 2014 / 10:03:40 (před 10 roky)
off

Chtěla jsem počkat až budou aspoň 3-4 díly ale tak jdu to stáhnout hned :D

Em
kate23
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
28. 1. 2014 / 10:47:48 (před 10 roky)
off

Mě se první díl líbil, jen doufám že tam bude i nějaké nadpřirozeno :-)

nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
28. 1. 2014 / 13:03:22 (před 10 roky)
off

Pilot by skvělej, sem zvědavej kam to povede dál, ale potenciál tam určitě je. ;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
28. 1. 2014 / 14:28:54 (před 10 roky)
off

Mě to teda nenadchlo a Spartakus je o hoooodně lepší

Lumo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
28. 1. 2014 / 21:12:34 (před 10 roky)
off

Čosi na tom seriály neskôr bude ale pilot ma zas tak neoslovil ako pilot na Spartacusa.

Yanek1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
29. 1. 2014 / 20:30:11 (před 10 roky)
off

Připadá mi to, že se někdo z produkce podíval na Piráty z Karibiku a zjistil, že na to nemá, takže to osadil babama, které nejen že vypadají, ale i mají erotických keců jak levná šlapka v sobotu po půl třetí ráno, a teď doufá, že z toho vytříská alespoň dvě série plné tříminutových záběrů na napnuté plachty na pozadí modrého nebe, chřestění zbraní a efektních výbuchů litinových koulí (pro ty, kdo tápou - litina není výbušnina a z nízkokaliberních děl nebylo možno vystřelovat explozivní náboje). Já už ani omylem.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
3. 2. 2014 / 16:47:31 (před 10 roky)
off

ta sledovanost je pochopitelná, propagace to mělo dost, ale nezrušili white queen, protože měla nedostatek diváků? dobrá čísla premiéry asi neznamenají všechno.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 2. 2014 / 17:31:17 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

ta sledovanost je pochopitelná, propagace to mělo dost, ale nezrušili white queen, protože měla nedostatek diváků? dobrá čísla premiéry asi neznamenají všechno.

starz white queen nezrušila, to byla ta britská stanice, tuším bbc nebo kde to jelo, starz samotná v seriálu pokračovat nebude, ale tuším přemýšlí o nějakém sequelu

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 2. 2014 / 17:50:45 (před 10 roky)
off
Yanek1 napsal(a):

Připadá mi to, že se někdo z produkce podíval na Piráty z Karibiku a zjistil, že na to nemá, takže to osadil babama, které nejen že vypadají, ale i mají erotických keců jak levná šlapka v sobotu po půl třetí ráno, a teď doufá, že z toho vytříská alespoň dvě série plné tříminutových záběrů na napnuté plachty na pozadí modrého nebe, chřestění zbraní a efektních výbuchů litinových koulí (pro ty, kdo tápou - litina není výbušnina a z nízkokaliberních děl nebylo možno vystřelovat explozivní náboje). Já už ani omylem.

Jeden z producentů je Michael Bay (např. Transformers nebo brzy seriál The Last Ship) a to není zrovna týpek co by si potrpěl na decentní scény .-)) Každopádně bych to neodsuzoval po první epizodě, dostalo to rovnou druhou sezónu, takže tomu Starz věří. Vždycky to chce nějaký čas na rozjezd. Uvidíme :)

Zajímavé věci se možná budou dít ve chvíli, kdy začne Crossbones.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
3. 2. 2014 / 18:26:12 (před 10 roky)
off
megawir napsal(a):

Zajímavé věci se možná budou dít ve chvíli, kdy začne Crossbones.

Jo to by mě taky docela zajímalo, nevíte jak to s tím seriálem vypadá vypadá? Už ho vyhlížím zhruba stejně dlouho jako co Black Sails, už mají obsazeno, ale kdy by to tak reálně mohlo vyjít? ;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
ragelly
3. 2. 2014 / 18:29:30 (před 10 roky)
off
nevermore napsal(a):

Jo to by mě taky docela zajímalo, nevíte jak to s tím seriálem vypadá vypadá? Už ho vyhlížím zhruba stejně dlouho jako co Black Sails, už mají obsazeno, ale kdy by to tak reálně mohlo vyjít? ;)

tuším předevčírem jsem u seriálu zakládala diskuzi :) byl odložen na léto.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
3. 2. 2014 / 18:49:59 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

tuším předevčírem jsem u seriálu zakládala diskuzi :) byl odložen na léto.

takže v podstate ho zrušili :D čo si pamätám, tak z leta ešte nič 2-sériové nevzišlo :)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
3. 2. 2014 / 18:52:05 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

takže v podstate ho zrušili :D čo si pamätám, tak z leta ešte nič 2-sériové nevzišlo :)

Co třeba Under the Dome? Aspoň myslím, že to šlo v létě :)

Hold the Door!
inekafe
3. 2. 2014 / 18:54:01 (před 10 roky)
off
Locke napsal(a):

Co třeba Under the Dome? Aspoň myslím, že to šlo v létě :)

iná stanica, my friend, iná stanica...:) na CBS by malo sledovanosť čokoľvek a kedykoľvek :D to, čo je pre nich málo(7-8 miliónov divákov), to je pre inú stanicu TOP seriál :D asi tak...(nebavíme sa teraz o ratingoch)

ragelly
3. 2. 2014 / 19:09:50 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

po zkušenostech s hannibalem netroufám odhadovat :D u nbc je možné všechno :D já vím, že hannibal běžel v sezóně, ale i tak :D

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
3. 2. 2014 / 19:14:55 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

po zkušenostech s hannibalem netroufám odhadovat :D u nbc je možné všechno :D já vím, že hannibal běžel v sezóně, ale i tak :D

Hannibal byl trochu jiný případ... asi dovysvětlím v čtvrtečním NBC článku.

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 2. 2014 / 19:15:10
ragelly
3. 2. 2014 / 19:20:56 (před 10 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

já vím, mezinárodní zisky a tak.. ale i tak :)

inekafe
3. 2. 2014 / 19:21:23 (před 10 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

ktorý involvoval čínskeho pápeža :D vďaka, že ma spomenieš v článku, nečakal som to :D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
3. 2. 2014 / 21:51:34 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

starz white queen nezrušila, to byla ta britská stanice, tuším bbc nebo kde to jelo, starz samotná v seriálu pokračovat nebude, ale tuším přemýšlí o nějakém sequelu

jo tak. no, game of thrones už tak trochu je sequel. o válce růží jsem četla, četla jsem i, že se martin inspiroval válkou růží, ale nikdy mi nedošlo jak moc, než jsem začala sledovat tenhle seriál.