Arrow a The Tomorrow People mali dnes fakt super epizódy, z oboch som bola strašne nadšená, tak som rada, že sa aspoň trochu dvihli :) Aj keď ešte trošku by im neuškodilo :D
Lill napsal(a):
Arrow a The Tomorrow People mali dnes fakt super epizódy, z oboch som bola strašne nadšená, tak som rada, že sa aspoň trochu dvihli :) Aj keď ešte trošku by im neuškodilo :D
Souhlas, dneska se oba seriály hnuly správným směrem, líbilo se :).
Super, oba poslední díly byli hodně dobrý ... jsem nadšená, Arrow i The Tomorrow People si vedou dobře ... ale zase 14 dnů co budem čekat,tak to mě moc nepotěšily.
Jsem ráda za Arrow. :) Poslední díl jsem ještě neviděla, ale těší mě, že se mám zřejmě co očekávat. :D
Som rád za arrow,TTP snáď to tak aj bude pokračovať naďalej ^
Aby taky ne, z Arrow se stává čím dál lepší seriál! No a ta aktuální epizoda byla prostě úžasná, nemůžu se dočkat dalšího dílu! Novou epizodu TTP jsem ještě neviděla, jdu to napravit. :D
WhiteSparkle napsal(a):
Aby taky ne, z Arrow se stává čím dál lepší seriál! No a ta aktuální epizoda byla prostě úžasná, nemůžu se dočkat dalšího dílu! Novou epizodu TTP jsem ještě neviděla, jdu to napravit. :D
Máš pravdu, také nadšenie každý týždeň som už dlho nezažil ako pri ARROW každý diel lepší a lepší ^^ Hlavne sa konečne splnili 2 vecí na ktoré som čakal od začiatku sezóny roy zistil pravdu o oliverovi a sarah a lauren sa konečne stretnúlen škoda tej 3 tyždňovej pauzy ktorá bude
Jsem ráda za Arrow, poslední díl byl dokonalý. Ohledně pauzy - ještě bude 13 díl, teprve potom nás čeká pauza. a co jsem viděla promo ve 13 se míme také na co těšit.
Elkom napsal(a):
Máš pravdu, také nadšenie každý týždeň som už dlho nezažil ako pri ARROW každý diel lepší a lepší ^^ Hlavne sa konečne splnili 2 vecí na ktoré som čakal od začiatku sezóny roy zistil pravdu o oliverovi a sarah a lauren sa konečne stretnúlen škoda tej 3 tyždňovej pauzy ktorá bude
Přesně tak, neskutečně mě potěšilo, že se tahle dvě odhalení udála v jednom díle, tahle epizoda rozhodně bude patřit k mým nejoblíbenějším. :) A ta pauza mě asi zabije, aaa! Tři týdny? :( :D
Pauza nebude trojtýždňová. Budúci týždeň budú ešte epizódy normálne a až potom bude 2 týždne pauza kvôli olympiáde a to zase nie je až také strašné :)
Lill napsal(a):
Pauza nebude trojtýždňová. Budúci týždeň budú ešte epizódy normálne a až potom bude 2 týždne pauza kvôli olympiáde a to zase nie je až také strašné :)
OK, uf, to mě trošku uklidnilo. Díky! :)
WhiteSparkle napsal(a):
OK, uf, to mě trošku uklidnilo. Díky! :)
j trochu som to zle napísal 5 ešte bude a potom až 26 aspoň tak sa to piše na imdb
Finální čísla: The Tomorrow People, Arrow a Law and Order: SVU šly o desetinu nahoru.
fakt je arrow tak dobrý teď? mně se prvních pár dílů řady moc nelíbilo, tak jsem seklá.
jestli revolution dostane novou řadu, budu v šoku.
ševča napsal(a):
fakt je arrow tak dobrý teď? mně se prvních pár dílů řady moc nelíbilo, tak jsem seklá.
jestli revolution dostane novou řadu, budu v šoku.
Arrow je dobrý od začiatku a hlavne od ~~ 15 epizody v 1 serii je to každym dielom tak 10x lepšie ^^
Elkom napsal(a):
Arrow je dobrý od začiatku a hlavne od ~~ 15 epizody v 1 serii je to každym dielom tak 10x lepšie ^^
neber si to osobně, ale tvůj názor mi asi moc nempomůže. u prvních tří dílů druhé řady jsem se nudila hrozně. když ty je považuješ za tak dobré...