Diskuze k článku SARS: Arrow opět na vzestupu
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
30. 1. 2014 / 18:11:13 (před 10 roky)
off

Arrow a The Tomorrow People mali dnes fakt super epizódy, z oboch som bola strašne nadšená, tak som rada, že sa aspoň trochu dvihli :) Aj keď ešte trošku by im neuškodilo :D

Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
30. 1. 2014 / 21:41:42 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Arrow a The Tomorrow People mali dnes fakt super epizódy, z oboch som bola strašne nadšená, tak som rada, že sa aspoň trochu dvihli :) Aj keď ešte trošku by im neuškodilo :D

Souhlas, dneska se oba seriály hnuly správným směrem, líbilo se :).

Nobody expects the spanish inquisition!
takezo
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
30. 1. 2014 / 23:14:27 (před 10 roky)
off

Arrow je výbornej seriál.

Iveta Kovářová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
30. 1. 2014 / 23:17:59 (před 10 roky)
off

Super, oba poslední díly byli hodně dobrý ... jsem nadšená, Arrow i The Tomorrow People si vedou dobře ... ale zase 14 dnů co budem čekat,tak to mě moc nepotěšily.

Vědma
Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 1. 2014 / 23:55:51 (před 10 roky)
off

Jsem ráda za Arrow. :) Poslední díl jsem ještě neviděla, ale těší mě, že se mám zřejmě co očekávat. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 31. 1. 2014 / 01:16:54
Elkom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
31. 1. 2014 / 01:14:52 (před 10 roky)
off

Som rád za arrow,TTP snáď to tak aj bude pokračovať naďalej ^

Valar Morghulis
WhiteSparkle
31. 1. 2014 / 01:24:23 (před 10 roky)
off

Aby taky ne, z Arrow se stává čím dál lepší seriál! No a ta aktuální epizoda byla prostě úžasná, nemůžu se dočkat dalšího dílu! Novou epizodu TTP jsem ještě neviděla, jdu to napravit. :D

Elkom
31. 1. 2014 / 01:41:06 (před 10 roky)
off
WhiteSparkle napsal(a):

Aby taky ne, z Arrow se stává čím dál lepší seriál! No a ta aktuální epizoda byla prostě úžasná, nemůžu se dočkat dalšího dílu! Novou epizodu TTP jsem ještě neviděla, jdu to napravit. :D

Máš pravdu, také nadšenie každý týždeň som už dlho nezažil ako pri ARROW každý diel lepší a lepší ^^ Hlavne sa konečne splnili 2 vecí na ktoré som čakal od začiatku sezóny roy zistil pravdu o oliverovi a sarah a lauren sa konečne stretnúlen škoda tej 3 tyždňovej pauzy ktorá bude

Valar Morghulis
Editováno: 1x | Naposledy: 31. 1. 2014 / 01:41:38
emily84
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
31. 1. 2014 / 07:59:19 (před 10 roky)
off

Jsem ráda za Arrow, poslední díl byl dokonalý. Ohledně pauzy - ještě bude 13 díl, teprve potom nás čeká pauza. a co jsem viděla promo ve 13 se míme také na co těšit.

WhiteSparkle
31. 1. 2014 / 10:28:12 (před 10 roky)
off
Elkom napsal(a):

Máš pravdu, také nadšenie každý týždeň som už dlho nezažil ako pri ARROW každý diel lepší a lepší ^^ Hlavne sa konečne splnili 2 vecí na ktoré som čakal od začiatku sezóny roy zistil pravdu o oliverovi a sarah a lauren sa konečne stretnúlen škoda tej 3 tyždňovej pauzy ktorá bude

Přesně tak, neskutečně mě potěšilo, že se tahle dvě odhalení udála v jednom díle, tahle epizoda rozhodně bude patřit k mým nejoblíbenějším. :) A ta pauza mě asi zabije, aaa! Tři týdny? :( :D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
31. 1. 2014 / 11:02:40 (před 10 roky)
off

Pauza nebude trojtýždňová. Budúci týždeň budú ešte epizódy normálne a až potom bude 2 týždne pauza kvôli olympiáde a to zase nie je až také strašné :)

WhiteSparkle
31. 1. 2014 / 11:10:41 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Pauza nebude trojtýždňová. Budúci týždeň budú ešte epizódy normálne a až potom bude 2 týždne pauza kvôli olympiáde a to zase nie je až také strašné :)

OK, uf, to mě trošku uklidnilo. Díky! :)

Elkom
31. 1. 2014 / 14:05:55 (před 10 roky)
off
WhiteSparkle napsal(a):

OK, uf, to mě trošku uklidnilo. Díky! :)

j trochu som to zle napísal 5 ešte bude a potom až 26 aspoň tak sa to piše na imdb

Valar Morghulis
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 2. 2014 / 17:55:15 (před 10 roky)
off

Finální čísla: The Tomorrow People, Arrow a Law and Order: SVU šly o desetinu nahoru.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
9. 2. 2014 / 21:26:12 (před 10 roky)
off

fakt je arrow tak dobrý teď? mně se prvních pár dílů řady moc nelíbilo, tak jsem seklá.
jestli revolution dostane novou řadu, budu v šoku.

Elkom
10. 2. 2014 / 00:24:50 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

fakt je arrow tak dobrý teď? mně se prvních pár dílů řady moc nelíbilo, tak jsem seklá.
jestli revolution dostane novou řadu, budu v šoku.

Arrow je dobrý od začiatku a hlavne od ~~ 15 epizody v 1 serii je to každym dielom tak 10x lepšie ^^

Valar Morghulis
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
10. 2. 2014 / 09:54:03 (před 10 roky)
off
Elkom napsal(a):

Arrow je dobrý od začiatku a hlavne od ~~ 15 epizody v 1 serii je to každym dielom tak 10x lepšie ^^

neber si to osobně, ale tvůj názor mi asi moc nempomůže. u prvních tří dílů druhé řady jsem se nudila hrozně. když ty je považuješ za tak dobré...