a Tomíno z toho skáče radostí dva metry vysoko... :D
Ja som rada, seriál sa mi páči :)
I když jsem myslela, že se přes Sophii - detektivku nikdy nedostanu, za ty 4 díly se to stalo jedním z mých nejoblíbenějších seriálů za 2013/14 a vždycky si musím už vstát ráno před školou a podívat se na to dřív než na všechno ostatní. Huuhuuu, two more episodes of Jesse! :D ♥
To mi dost kazí tipovačku. Grrr... Chicago fire žeru, ale pilot P. D. mě zrovna dvakrát nenadchl. Když to tak čtu, tak to asi přece jenom zkusím.
Zatím jsem stihl jen Pilot, ale nevypadá to špatně, Chicago Fire miluju, tak tohle bude dobrý "doplněk" :-)
Taky z toho mam docela radost, jako výplň k Chicago Fire je to super věc :)
Pajky napsal(a):
Taky z toho mam docela radost, jako výplň k Chicago Fire je to super věc :)
Vyzerá to, že sleduješ obe, tak mám otázku :) Ja som začala iba Chicago PD, no mám pocit, že deje sa trochu prelínajú (napr. keď prišiel ten jeden požiarnik z Chicago Fire /ja ho mám zafixovaného ako Masona z TVD/ do Chicago PD, keď niekoho hľadali).
Je to len pocit alebo naozaj to tak je a pre plnohodnotný zážitok z Chicaga mám pozerať oba seriály?
Lill napsal(a):
Vyzerá to, že sleduješ obe, tak mám otázku :) Ja som začala iba Chicago PD, no mám pocit, že deje sa trochu prelínajú (napr. keď prišiel ten jeden požiarnik z Chicago Fire /ja ho mám zafixovaného ako Masona z TVD/ do Chicago PD, keď niekoho hľadali).
Je to len pocit alebo naozaj to tak je a pre plnohodnotný zážitok z Chicaga mám pozerať oba seriály?
Oni to tam většinou v CPD víceméně vysvětlí, co se děje a o koho jde... Ale pokud tě víc zajímají ty postavy, co se tam občas objeví, tak volba je jasná. Mrkni i na Chicago Fire. ;) :D
Lill napsal(a):
Myslím, že není nutný sledovat oba, jak je psáno. Je to dostatečně vysvětleno. Myslím ale, že pokud tě baví PD, tak Fire je jasná volba :)
Dobrý spin off, ikdyž podle mě je na tom Chicago Fire o něco lépe
Tak to jsem ráda, zatím se líbí :)
Po pilote som mal zmiešané pocity, moje očakávania boli asi priveľké. Ale v ďalších častiach sa to uberalo tým správnym smerom, takže sa zo mňa stal fanúšik. Prelínanie príbehov s Chicago Fire je zaujímavé spestrenie.
phoebess & Pajky: vďaka za odpovede :)