Diskuze k článku Chicago P.D. má úspěch!
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
1. 2. 2014 / 16:33:18 (před 10 roky)
off

a Tomíno z toho skáče radostí dva metry vysoko... :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
1. 2. 2014 / 16:59:07 (před 10 roky)
off

Ja som rada, seriál sa mi páči :)

LittleLexi
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 2. 2014 / 17:12:02 (před 10 roky)
off

I když jsem myslela, že se přes Sophii - detektivku nikdy nedostanu, za ty 4 díly se to stalo jedním z mých nejoblíbenějších seriálů za 2013/14 a vždycky si musím už vstát ráno před školou a podívat se na to dřív než na všechno ostatní. Huuhuuu, two more episodes of Jesse! :D ♥

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 2. 2014 / 17:20:31 (před 10 roky)
off

To mi dost kazí tipovačku. Grrr... Chicago fire žeru, ale pilot P. D. mě zrovna dvakrát nenadchl. Když to tak čtu, tak to asi přece jenom zkusím.

VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
1. 2. 2014 / 17:56:12 (před 10 roky)
off

Zatím jsem stihl jen Pilot, ale nevypadá to špatně, Chicago Fire miluju, tak tohle bude dobrý "doplněk" :-)

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
1. 2. 2014 / 19:05:03 (před 10 roky)
off

Taky z toho mam docela radost, jako výplň k Chicago Fire je to super věc :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Lill
1. 2. 2014 / 19:10:49 (před 10 roky)
off
Pajky napsal(a):

Taky z toho mam docela radost, jako výplň k Chicago Fire je to super věc :)

Vyzerá to, že sleduješ obe, tak mám otázku :) Ja som začala iba Chicago PD, no mám pocit, že deje sa trochu prelínajú (napr. keď prišiel ten jeden požiarnik z Chicago Fire /ja ho mám zafixovaného ako Masona z TVD/ do Chicago PD, keď niekoho hľadali).
Je to len pocit alebo naozaj to tak je a pre plnohodnotný zážitok z Chicaga mám pozerať oba seriály?

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
1. 2. 2014 / 19:18:59 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Vyzerá to, že sleduješ obe, tak mám otázku :) Ja som začala iba Chicago PD, no mám pocit, že deje sa trochu prelínajú (napr. keď prišiel ten jeden požiarnik z Chicago Fire /ja ho mám zafixovaného ako Masona z TVD/ do Chicago PD, keď niekoho hľadali).
Je to len pocit alebo naozaj to tak je a pre plnohodnotný zážitok z Chicaga mám pozerať oba seriály?

Oni to tam většinou v CPD víceméně vysvětlí, co se děje a o koho jde... Ale pokud tě víc zajímají ty postavy, co se tam občas objeví, tak volba je jasná. Mrkni i na Chicago Fire. ;) :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
1. 2. 2014 / 20:31:08 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Myslím, že není nutný sledovat oba, jak je psáno. Je to dostatečně vysvětleno. Myslím ale, že pokud tě baví PD, tak Fire je jasná volba :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
blackdarkness
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 2. 2014 / 20:40:01 (před 10 roky)
off

Dobrý spin off, ikdyž podle mě je na tom Chicago Fire o něco lépe

blackdarkness
Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
1. 2. 2014 / 20:57:05 (před 10 roky)
off

Tak to jsem ráda, zatím se líbí :)

Does this darkness have a name? Is it your name?
palino
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
1. 2. 2014 / 21:06:54 (před 10 roky)
on

Po pilote som mal zmiešané pocity, moje očakávania boli asi priveľké. Ale v ďalších častiach sa to uberalo tým správnym smerom, takže sa zo mňa stal fanúšik. Prelínanie príbehov s Chicago Fire je zaujímavé spestrenie.

Lill
2. 2. 2014 / 11:30:37 (před 10 roky)
off

phoebess & Pajky: vďaka za odpovede :)