Súhlasím, že jedna z leších "komédií" (Skôr by bolo treba vytvoriť kategóriu 20-minútová oddychovka, lebo "komédií" skoro bez smiechu je v poslednej dobe veľmi veľa). Postavy príjemné, koncept zaujímavý, ...
Len čoho sa bojím je, že ABC má vo zvyku dobré serály rušiť, viď tohtoročný Lucky 7.
Za mě rozhodně palec nahoru, tohle mě opravdu pobavilo, má to netradiční tvar, a moc bych tomu přála další sérii. Jenže si nejsem úplně jistá, o čem by ta druhá série byla.
Taká skôr oddychovka by som povedala :)Nieje to niečo na čo netrpezlivo čakáš celý týždeň aby si videl ďalšiu časť, skôr niečo čím si vyplníš voľný čas.
dagsoftware napsal(a):
Súhlasím, že jedna z leších "komédií" (Skôr by bolo treba vytvoriť kategóriu 20-minútová oddychovka, lebo "komédií" skoro bez smiechu je v poslednej dobe veľmi veľa). Postavy príjemné, koncept zaujímavý, ...
Len čoho sa bojím je, že ABC má vo zvyku dobré serály rušiť, viď tohtoročný Lucky 7.
Zruší, rating byl ubohý.
dagsoftware napsal(a):
tam predsa nejde o to, či je seriál dobrý alebo nie, to už by pravidelný návštevník SerialZone mohol vedieť...ale ak si to myslel len tak, odhliadnuc od ratingov a sledovanosti, že proste sa ti ten seriál(Lucky 7) zapáčil, zrušili "ti" ho a jednoducho to berieš takto osobne, ako nespravodlivosť, tak budiž...
I když tento seriál nejspíš zruší...tak zafungoval. Nedá se říci, že bych se nějak vyloženě bavil a horší herecké obsazení tomu také moc nepomohlo...ale byla to skvělá 20 minutová oddechovka, během které mě zaujali charaktery postav a docela zajímavý děj odehrávající se během jednoho večera, jehož tématem jsou samozřejmě vztahy a sex! :)
Tak mě teda HIMYM u tohohle vůbec nenapadlo. Přiznám se, že jsem od toho čekala víc a že mě mrzí, že Jessičina sestra není jedna z hlavních, tu herečku mám ráda. Přesto je to vtipné, místo toho, aby nuceně postavy vysvětlovaly svůj životní příběh cizím lidem, řeknou nám je vypravěči - a vtipně. Nicméně tou jednou nocí si naběhli a opravdu to nemá děj na víc než jednu řadu. Zruší to kvůli ratingům, ale rozhodnutí to bude správné i s kreativního hlediska. Některé seriály prostě nejsou dělané na 10 let, např. Harper´s Island taky nemohl s důstojností pokračovat.