Diskuze k článku Hej, SerialZoňáci, mám koukat na Mixology?
dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
2. 3. 2014 / 16:43:50 (před 10 roky)
off

Súhlasím, že jedna z leších "komédií" (Skôr by bolo treba vytvoriť kategóriu 20-minútová oddychovka, lebo "komédií" skoro bez smiechu je v poslednej dobe veľmi veľa). Postavy príjemné, koncept zaujímavý, ...
Len čoho sa bojím je, že ABC má vo zvyku dobré serály rušiť, viď tohtoročný Lucky 7.

Nesúhlasíš? Trhni si!
Selfinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 3. 2014 / 18:15:56 (před 10 roky)
off

vypadá to zajímavě, tak uvidíme co se z toho vyklube...

eve.blog
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
2. 3. 2014 / 19:12:09 (před 10 roky)
off

Za mě rozhodně palec nahoru, tohle mě opravdu pobavilo, má to netradiční tvar, a moc bych tomu přála další sérii. Jenže si nejsem úplně jistá, o čem by ta druhá série byla.

Eve (Hq-Hart-of-Dixie.blog.cz)
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
2. 3. 2014 / 19:20:47 (před 10 roky)
off

Taká skôr oddychovka by som povedala :)Nieje to niečo na čo netrpezlivo čakáš celý týždeň aby si videl ďalšiu časť, skôr niečo čím si vyplníš voľný čas.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 3. 2014 / 22:42:50 (před 10 roky)
on
dagsoftware napsal(a):

Súhlasím, že jedna z leších "komédií" (Skôr by bolo treba vytvoriť kategóriu 20-minútová oddychovka, lebo "komédií" skoro bez smiechu je v poslednej dobe veľmi veľa). Postavy príjemné, koncept zaujímavý, ...
Len čoho sa bojím je, že ABC má vo zvyku dobré serály rušiť, viď tohtoročný Lucky 7.

Zruší, rating byl ubohý.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
2. 3. 2014 / 22:50:04 (před 10 roky)
on
dagsoftware napsal(a):

tam predsa nejde o to, či je seriál dobrý alebo nie, to už by pravidelný návštevník SerialZone mohol vedieť...ale ak si to myslel len tak, odhliadnuc od ratingov a sledovanosti, že proste sa ti ten seriál(Lucky 7) zapáčil, zrušili "ti" ho a jednoducho to berieš takto osobne, ako nespravodlivosť, tak budiž...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
3. 3. 2014 / 12:36:24 (před 10 roky)
off

I když tento seriál nejspíš zruší...tak zafungoval. Nedá se říci, že bych se nějak vyloženě bavil a horší herecké obsazení tomu také moc nepomohlo...ale byla to skvělá 20 minutová oddechovka, během které mě zaujali charaktery postav a docela zajímavý děj odehrávající se během jednoho večera, jehož tématem jsou samozřejmě vztahy a sex! :)

Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 3. 2014 / 17:07:09 (před 10 roky)
off

Třetí epizoda byla super...škoda, že jim to pořád klesá.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
4. 4. 2014 / 18:53:13 (před 10 roky)
off

Tak mě teda HIMYM u tohohle vůbec nenapadlo. Přiznám se, že jsem od toho čekala víc a že mě mrzí, že Jessičina sestra není jedna z hlavních, tu herečku mám ráda. Přesto je to vtipné, místo toho, aby nuceně postavy vysvětlovaly svůj životní příběh cizím lidem, řeknou nám je vypravěči - a vtipně. Nicméně tou jednou nocí si naběhli a opravdu to nemá děj na víc než jednu řadu. Zruší to kvůli ratingům, ale rozhodnutí to bude správné i s kreativního hlediska. Některé seriály prostě nejsou dělané na 10 let, např. Harper´s Island taky nemohl s důstojností pokračovat.