Na seriál jsem se těšila a bylo taky proč. :) Pilot se mi líbil, jediná výtka je přesně k tomu digitálnímu dešti, který byl prostě krokem vedle. Ale jinak jsem zvědavá, co přinesou další díly. :)
P.S.: Vlastně výtky dvě... nad tou mikinou jsem taky kroutila hlavou, když si v ní pochodoval i v nemocnici. :D
Zkoukla jsem celý díl a zůstal moc dobrý pocit. Možná kdybych viděla původní seriál, ale neviděla a tohle se mi líbilo. Rozhodně se těším na další díl.
Už předlohu jsem po půlce druhýho dílu vzdala a tohle taky nevypadá, že by mě chytlo, i když ten námět sám o sobě je skvělej.
A s tou mikynou ste mě pobavili! :o)
Moc mě to nenadchlo. Postavy mi příjdou dost nezajímavé. A Herci kteří je hrají taky.
Tak to vypadá zajímavě. :)
Předlohu jsem neviděla a ani se na to nechystám, takže nemám s čím porovnávat. Tohle se mi zatím líbí, i když jsem z toho celkem zmatená. Z herců mi tam nikdo nevadí,což je u mě docela zázrak. Většinou mi od začátku v seriálu někdo nesedí a nemusí to být ani záporák. Jestli na to budu koukat i nadále se rozhodnu až u dalších dílů.
Musím súhlasiť, pilot bol naozaj super. :-D Mne sa to veľmi páčilo. Jediné negatívum je asi naozaj ten názov, pretože ho neviem písať. :P A mikinu som si tiež všimol. :D Som zvedavý, či chudáka chlapca do druhého dielu prezlečú.
Tou předlouhou, o které se tu mluví, je francouzský Les Revenants? Protože ten má sice podobný námět, ale jinak mi ho to příběhem ani atmosférou (která je v Les Revenants od začátku celkem hustá) nepřipomínalo. Ten kluk, co tu hraje opravdu není otravný, ale vadil mi spíš psychologický tón pilotu, vlastně se tu nic moc nedělo a hlavně to nemělo moc velkou atmosféru, která je u pomaleji vyprávěných seriálech nutná, jinak se lidi začnou nudit.
Mně to na první pohled připomíná úžasné 4400. Uvidim, jak si povede a pak mu možná dám šanci.
Na seriál jsem se těšila a pilot nezklamal. opravdu mě hodně bavil a jsem zvědavá, co se bude dít dál. Může se zdát, že se to rozjíždí trochu pomaleji, ale myslím, že tak je to jen dobře. Mám takový pocit, že dusna si s Resurrection užijeme ještě hromadu .))
Akorát jsem moc nepochopila zdejší výtky vůči názvu seriálu. Co je proboha tak těžkého na slově resurrection?
Pilotní díl tohoto seriálu byl pro mě obrovským překvapením, skutečně jsem si sledování užíval a tak jsem hodně zvědavej, jak bude celý seriál pokračovat, má dobrou myšlenku a nápad...teď už jen, aby v tom dokázali pokračovat.
S tou mikinou mě to taky napadlo, ale pak bylo vysvětleno, že je to jeho oblíbená....
Povedené, určitě se budu dívat, dokonce jsem z toho měla noční můru.Námět je určitě silný kafe. Jen aby to nebylo překombinované, když jen zmrtvýchvstalej chlápek vyhrabal mrtvolu a pak se někoho snažil utlouct byla jsem fakt hodně zmatená....