Diskuze k článku Hej, SerialZoňáci, mám koukat na Resurrection?
Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
14. 3. 2014 / 16:19:36 (před 10 roky)
off

Na seriál jsem se těšila a bylo taky proč. :) Pilot se mi líbil, jediná výtka je přesně k tomu digitálnímu dešti, který byl prostě krokem vedle. Ale jinak jsem zvědavá, co přinesou další díly. :)

P.S.: Vlastně výtky dvě... nad tou mikinou jsem taky kroutila hlavou, když si v ní pochodoval i v nemocnici. :D

Editováno: 2x | Naposledy: 14. 3. 2014 / 16:20:59
Camfourek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
14. 3. 2014 / 16:26:00 (před 10 roky)
off

Zkoukla jsem celý díl a zůstal moc dobrý pocit. Možná kdybych viděla původní seriál, ale neviděla a tohle se mi líbilo. Rozhodně se těším na další díl.

Beatrix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
14. 3. 2014 / 17:06:54 (před 10 roky)
off

Už předlohu jsem po půlce druhýho dílu vzdala a tohle taky nevypadá, že by mě chytlo, i když ten námět sám o sobě je skvělej.
A s tou mikynou ste mě pobavili! :o)

„Eine Geschichte ist dann zu Ende gedacht, wenn sie ihre schlimmstmögliche Wendung genommen hat.“ Dürrenmatt
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 3. 2014 / 17:30:23 (před 10 roky)
off

Moc mě to nenadchlo. Postavy mi příjdou dost nezajímavé. A Herci kteří je hrají taky.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 3. 2014 / 21:25:19 (před 10 roky)
off

Tak to vypadá zajímavě. :)

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
14. 3. 2014 / 23:40:20 (před 10 roky)
off

Předlohu jsem neviděla a ani se na to nechystám, takže nemám s čím porovnávat. Tohle se mi zatím líbí, i když jsem z toho celkem zmatená. Z herců mi tam nikdo nevadí,což je u mě docela zázrak. Většinou mi od začátku v seriálu někdo nesedí a nemusí to být ani záporák. Jestli na to budu koukat i nadále se rozhodnu až u dalších dílů.

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 3. 2014 / 23:41:15
The M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
15. 3. 2014 / 09:43:40 (před 10 roky)
off

Musím súhlasiť, pilot bol naozaj super. :-D Mne sa to veľmi páčilo. Jediné negatívum je asi naozaj ten názov, pretože ho neviem písať. :P A mikinu som si tiež všimol. :D Som zvedavý, či chudáka chlapca do druhého dielu prezlečú.

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
16. 3. 2014 / 11:59:33 (před 10 roky)
off

Tou předlouhou, o které se tu mluví, je francouzský Les Revenants? Protože ten má sice podobný námět, ale jinak mi ho to příběhem ani atmosférou (která je v Les Revenants od začátku celkem hustá) nepřipomínalo. Ten kluk, co tu hraje opravdu není otravný, ale vadil mi spíš psychologický tón pilotu, vlastně se tu nic moc nedělo a hlavně to nemělo moc velkou atmosféru, která je u pomaleji vyprávěných seriálech nutná, jinak se lidi začnou nudit.

Luci Frid
Dlouholetý uživatel | Cool level: 40 | John Locke
17. 3. 2014 / 12:52:20 (před 10 roky)
off

Mně to na první pohled připomíná úžasné 4400. Uvidim, jak si povede a pak mu možná dám šanci.

Jsem seriálový maniak a jsem na to hrdá! :)
Miss Black
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
17. 3. 2014 / 16:24:33 (před 10 roky)
off

Na seriál jsem se těšila a pilot nezklamal. opravdu mě hodně bavil a jsem zvědavá, co se bude dít dál. Může se zdát, že se to rozjíždí trochu pomaleji, ale myslím, že tak je to jen dobře. Mám takový pocit, že dusna si s Resurrection užijeme ještě hromadu .))
Akorát jsem moc nepochopila zdejší výtky vůči názvu seriálu. Co je proboha tak těžkého na slově resurrection?

Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
18. 3. 2014 / 00:19:56 (před 10 roky)
off

Pilotní díl tohoto seriálu byl pro mě obrovským překvapením, skutečně jsem si sledování užíval a tak jsem hodně zvědavej, jak bude celý seriál pokračovat, má dobrou myšlenku a nápad...teď už jen, aby v tom dokázali pokračovat.

bohuli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
20. 3. 2014 / 17:53:23 (před 10 roky)
off

S tou mikinou mě to taky napadlo, ale pak bylo vysvětleno, že je to jeho oblíbená....

Povedené, určitě se budu dívat, dokonce jsem z toho měla noční můru.Námět je určitě silný kafe. Jen aby to nebylo překombinované, když jen zmrtvýchvstalej chlápek vyhrabal mrtvolu a pak se někoho snažil utlouct byla jsem fakt hodně zmatená....

Bohuli
Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
25. 3. 2014 / 20:00:18 (před 10 roky)
off

Práve som dopozerala trailer a ten ma úplne dostal tak dúfam, že pilot nesklame...