Pád TVD mě vůbec, ale vůbec nepřekvapuje. Když to řeknu mírně, tak je vidět, že si diváci už nenechávají kálet na hlavu od Plecky a dalších producentů show a že jim už přetekl pohár trpělivosti s těmi blbými fantasmagorickými zápletkami, které se teď v Denících odehrávají. Já sice TVD nejspíš dokoukám, ale kde jsou ty časy, kdy jsem netrpělivě čekala na každý nový díl a nemohla se seriálu nabažit... :(
Doufám, že příští díl bude sledovat ještě miň lidí, protože tohle je už fakt nuda. Není se čemu divit.
Ono se stačí u TVD podívat na promo na další epizodu a ten rating to vysvětluje :-))
Pro mě teda hodně špatná zpráva :( Ale uklidňuje mě, že šestá série je už potvrzená :)
A ten obrázek padajícícho Stefana s otevřenou pusou se k tomu vážně hodí! :D
Ani se nedivím, díly jsou pomalu o ničem a přijde mi to pomalu seriál pro pubertačky. Taky co mohli očekávat když původní zmizí. Klaus to tam vždycky tak nějak zachranoval a upřímně to už jen sleduji kvůli Ianovi. Jinak Originals mě nějak nezaujalo mohli by to zrušit a původní by se mohli vrátit.
Jinak jsem zvědavá na nový seriál Surviving Jack. :)
WhiteSparkle napsal(a):
Pád TVD mě vůbec, ale vůbec nepřekvapuje. Když to řeknu mírně, tak je vidět, že si diváci už nenechávají kálet na hlavu od Plecky a dalších producentů show a že jim už přetekl pohár trpělivosti s těmi blbými fantasmagorickými zápletkami, které se teď v Denících odehrávají. Já sice TVD nejspíš dokoukám, ale kde jsou ty časy, kdy jsem netrpělivě čekala na každý nový díl a nemohla se seriálu nabažit... :(
Vidím to úplně stejně. :D
petruska.77 napsal(a):
Pro mě teda hodně špatná zpráva :( Ale uklidňuje mě, že šestá série je už potvrzená :)
I potvrzený seriál můžou klidně zrušit :)
myslím si, že TVD zrušenie naozaj nehrozí, pokiaľ viem, stále je to pre CW N.1. (alebo minimálne v trojke najlepších!) a ja si naopak myslím, že sa to konečne rozjíždí...ani mne sa piata séria spočiatku nepozdávala, ale momentálne mám pocit, akoby sa denníky vracali k starým zlatým zápletkám. Ja som spokojná :)
No me by nejvic prekvapilo, kdyby se konecne nekdo, kdo uz 5 let vyrvava, ze TVD stoji za prd a prestava se divat, konecne divat prestal. Tvd si jede porad po svym, vykyv na jednu stranu vystrida brzo vykyv na stranu druhou. Ze zruseni strach rozhodne nemam :-)
Opravdu se nedivím, TVD jde pomalu a jistě ke dnu. Původní jsou pryč, Kitty Kath is gone a všechno o "chudince" Elence a primitivní Deleně. Nudááá :) 6. série, prosím nepřicházej.
Dřív jsem TVD milovala, to už je za mnou... TO je narozdíl od toho na jiný úrovni. Doufám alespoň ve 3. série s nasazením Caroline do New Orleans.
Finální čísla: Hell's Kitchen, The Vampire Diaries, Once Upon a Time in Wonderland a Grey's Anatomy si o desetinu polepšily.