Diskuze k článku SARS: Deníky spadly na nové dno!
eve.blog
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
28. 3. 2014 / 18:39:47 (před 10 roky)
off

Tak TVD je šok!

Eve (Hq-Hart-of-Dixie.blog.cz)
MishaXD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 3. 2014 / 18:40:01 (před 10 roky)
off

S Deníkama to jde pěkně z kopce. Ne že bych se divila.

WhiteSparkle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 3. 2014 / 19:16:22 (před 10 roky)
off

Pád TVD mě vůbec, ale vůbec nepřekvapuje. Když to řeknu mírně, tak je vidět, že si diváci už nenechávají kálet na hlavu od Plecky a dalších producentů show a že jim už přetekl pohár trpělivosti s těmi blbými fantasmagorickými zápletkami, které se teď v Denících odehrávají. Já sice TVD nejspíš dokoukám, ale kde jsou ty časy, kdy jsem netrpělivě čekala na každý nový díl a nemohla se seriálu nabažit... :(

Firox
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
28. 3. 2014 / 19:43:35 (před 10 roky)
off

Doufám, že příští díl bude sledovat ještě miň lidí, protože tohle je už fakt nuda. Není se čemu divit.

Elanne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
28. 3. 2014 / 19:53:34 (před 10 roky)
off

Ono se stačí u TVD podívat na promo na další epizodu a ten rating to vysvětluje :-))

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 3. 2014 / 20:38:14 (před 10 roky)
off

Pro mě teda hodně špatná zpráva :( Ale uklidňuje mě, že šestá série je už potvrzená :)

A ten obrázek padajícícho Stefana s otevřenou pusou se k tomu vážně hodí! :D

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 3. 2014 / 20:39:04
Christina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
28. 3. 2014 / 20:44:26 (před 10 roky)
off

Ani se nedivím, díly jsou pomalu o ničem a přijde mi to pomalu seriál pro pubertačky. Taky co mohli očekávat když původní zmizí. Klaus to tam vždycky tak nějak zachranoval a upřímně to už jen sleduji kvůli Ianovi. Jinak Originals mě nějak nezaujalo mohli by to zrušit a původní by se mohli vrátit.

Jinak jsem zvědavá na nový seriál Surviving Jack. :)

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
28. 3. 2014 / 21:09:45 (před 10 roky)
off
WhiteSparkle napsal(a):

Pád TVD mě vůbec, ale vůbec nepřekvapuje. Když to řeknu mírně, tak je vidět, že si diváci už nenechávají kálet na hlavu od Plecky a dalších producentů show a že jim už přetekl pohár trpělivosti s těmi blbými fantasmagorickými zápletkami, které se teď v Denících odehrávají. Já sice TVD nejspíš dokoukám, ale kde jsou ty časy, kdy jsem netrpělivě čekala na každý nový díl a nemohla se seriálu nabažit... :(

Vidím to úplně stejně. :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
28. 3. 2014 / 21:26:01 (před 10 roky)
off
petruska.77 napsal(a):

Pro mě teda hodně špatná zpráva :( Ale uklidňuje mě, že šestá série je už potvrzená :)

I potvrzený seriál můžou klidně zrušit :)

Leksi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
28. 3. 2014 / 21:54:14 (před 10 roky)
off

myslím si, že TVD zrušenie naozaj nehrozí, pokiaľ viem, stále je to pre CW N.1. (alebo minimálne v trojke najlepších!) a ja si naopak myslím, že sa to konečne rozjíždí...ani mne sa piata séria spočiatku nepozdávala, ale momentálne mám pocit, akoby sa denníky vracali k starým zlatým zápletkám. Ja som spokojná :)

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
29. 3. 2014 / 03:56:15 (před 10 roky)
off

No me by nejvic prekvapilo, kdyby se konecne nekdo, kdo uz 5 let vyrvava, ze TVD stoji za prd a prestava se divat, konecne divat prestal. Tvd si jede porad po svym, vykyv na jednu stranu vystrida brzo vykyv na stranu druhou. Ze zruseni strach rozhodne nemam :-)

Eleanor Mikaelson
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
29. 3. 2014 / 11:34:15 (před 10 roky)
off

Opravdu se nedivím, TVD jde pomalu a jistě ke dnu. Původní jsou pryč, Kitty Kath is gone a všechno o "chudince" Elence a primitivní Deleně. Nudááá :) 6. série, prosím nepřicházej.
Dřív jsem TVD milovala, to už je za mnou... TO je narozdíl od toho na jiný úrovni. Doufám alespoň ve 3. série s nasazením Caroline do New Orleans.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 4. 2014 / 15:33:27 (před 10 roky)
off

Finální čísla: Hell's Kitchen, The Vampire Diaries, Once Upon a Time in Wonderland a Grey's Anatomy si o desetinu polepšily.