Diskuze k článku SARS: Revenge zase padá
petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
31. 3. 2014 / 19:53:42 (před 10 roky)
off

No jestli mi Revenge zruší, tak mě to bude ale hodně mrzet a některý postavy mi budou hodně chybět...

Miňonka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
31. 3. 2014 / 22:12:12 (před 10 roky)
off

Nedivím se, že Revenge padá, ptž to, co tvůrci předvedli v posledních pár dílech byla celkem nuda. Což u Revenge dříve rozhodně nebývalo zvykem. Kde je napětí? Kde, kde?

Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
31. 3. 2014 / 22:23:44 (před 10 roky)
off

Taky mě Revenge tak poslední 3 díly nebere, už jenom čekám až se zjistí že Conrad je Jackův otec o.O. Nesmyslně to zamotávají. No doufám že to spraví, protože bych chtěl ještě aspoň 1 řadu.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
31. 3. 2014 / 22:52:11 (před 10 roky)
off

Poslední díly jsou takové klidnější, ale předpokládám, že konec série bude zase perfektní. Jen doufám, že to nebude i konec seriálu, protože zrovna u tohoto seriálu by mě otevřený konec hodně štval.

Hold the Door!
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 4. 2014 / 19:56:02 (před 10 roky)
off

Revenge upadá celkově. Nejen v číslech.

Kdyby tahle řada byla poslední vůbec bych se nezlobil. ;)

calipsso
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
3. 4. 2014 / 09:52:24 (před 10 roky)
off

Mě teda baví i ty poslední díly, ale je pravda, že tam už není to, co bývalo... Kdy Emily zas někoho zabije? :-D V první řadě jsem si myslela joo skvělé musí se zbavit tam toho a té atd..a ted? Co to je za klidný rybník? No snad se to vyšvihne do nějaké akční scény...

Tiiina86
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
5. 4. 2014 / 10:14:42 (před 10 roky)
off

...z posledych epizod sa snad rozhybu...suhlasim s vasimi prispevkami, co sa tyka pokludnejsieho razu ostatnych niekolkych casti avska dufam, ze je to len ticho pred burkou...uvidime. Serial mam rada a dufam v jednu dalsiu seriu, snad sa aj dockam ;)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
9. 4. 2014 / 15:35:23 (před 10 roky)
off

Finální čísla: Resurrection, The Good Wife a Crisis se o jednu desetinu zvedly. The Mentalist o jednu desetinu klesnul.