No jestli mi Revenge zruší, tak mě to bude ale hodně mrzet a některý postavy mi budou hodně chybět...
Nedivím se, že Revenge padá, ptž to, co tvůrci předvedli v posledních pár dílech byla celkem nuda. Což u Revenge dříve rozhodně nebývalo zvykem. Kde je napětí? Kde, kde?
Taky mě Revenge tak poslední 3 díly nebere, už jenom čekám až se zjistí že Conrad je Jackův otec o.O. Nesmyslně to zamotávají. No doufám že to spraví, protože bych chtěl ještě aspoň 1 řadu.
Poslední díly jsou takové klidnější, ale předpokládám, že konec série bude zase perfektní. Jen doufám, že to nebude i konec seriálu, protože zrovna u tohoto seriálu by mě otevřený konec hodně štval.
Revenge upadá celkově. Nejen v číslech.
Kdyby tahle řada byla poslední vůbec bych se nezlobil. ;)
Mě teda baví i ty poslední díly, ale je pravda, že tam už není to, co bývalo... Kdy Emily zas někoho zabije? :-D V první řadě jsem si myslela joo skvělé musí se zbavit tam toho a té atd..a ted? Co to je za klidný rybník? No snad se to vyšvihne do nějaké akční scény...
...z posledych epizod sa snad rozhybu...suhlasim s vasimi prispevkami, co sa tyka pokludnejsieho razu ostatnych niekolkych casti avska dufam, ze je to len ticho pred burkou...uvidime. Serial mam rada a dufam v jednu dalsiu seriu, snad sa aj dockam ;)