Dokonalé divácké zakončení, jenom to scénaristické trochu zakoplo...
TTP konečné poskočilo hore snáď to bude pokračovať aj naďalej **aj keď pochybujem že to niečo ešte zachráni
no řekla bych, že kdyby lidi předem věděli, jak HIMYM skončí, tak by sledovanost nebyla ani zdaleka taková...
smarinka napsal(a):
no řekla bych, že kdyby lidi předem věděli, jak HIMYM skončí, tak by sledovanost nebyla ani zdaleka taková...
Pěkně... :-)
Finále HIMYM že bylo legendární? ... Takhle špatný bych to v životě nečekala. Matka je mrtvá, Barney a Robin se rozvedli, Barney má dítě s neznámou, Ted dolezl za Robin... Děti měli pravdu, o matce to vůbec nebylo. Bylo to o tom, jak Ted miluje Robin. Pro mě tenhle díl není, HIMYM pro mě skončilo dílem 9x22. A budu dělat, že tohle prostě nebylo.
[b][/b]
smarinka napsal(a):
Nuž... toľko sklamaných duší v jednej chvíli. Chvalabohu, že som nemohol ostať hore, aby som to pozeral naživo. :D
smarinka napsal(a):
:) to je pravda :)
To Cikkic: Souhlasím, ale nechtělo by to aspoň schovat ten příspěvek do spoilerů? Kdybych to neviděla a přečetla si tu omylem ten komentář, tak bych byla dost zklamaná. :)
Mne sa táto časť, aj celá posledná séria, páčili. Posledná časť bola vtipná, smutná, aj veselá :-) A hlavne bolo pekne ukázané ako postupne zostarli a zmenili sa. Najviac podobne naozaj takéto partie končia.
Cikkic napsal(a):
Děti měli pravdu, o matce to vůbec nebylo. Bylo to o tom, jak Ted miluje Robin.
[b][/b]
A to ti došlo až po shlédnutí posledního dílu? Jako bez urážky, ale to snad bylo jasný už mnohem dřív že o matku zas až tak moc nejde.
Střihnout to o pět minut dřív po větě: "And that's the story of how I met your mother", tak bych byl spokojený. Takhle jsem z toho jenom rozčarovanej. Sice chápu tu návaznost na konec prvního dílu, ale zakončení se mi nelíbí. :(
poslednú epizódu HIMYM sledovalo toľko ľudí podľa mňa preto, lebo viacerí odpísali seriál už po 6./7. sérii a preto ani netušili, že matka bola odhalená už na konci 8. série a mysleli si, že ju odhalia až v závere, tak si to pustili :D
Judita napsal(a):
To Cikkic: Souhlasím, ale nechtělo by to aspoň schovat ten příspěvek do spoilerů? Kdybych to neviděla a přečetla si tu omylem ten komentář, tak bych byla dost zklamaná. :)
Také souhlásím s Cikkic a i s Judita, ohledně spoilerů.
Finále se mi nelíbilo, Tracy jsem začala mít moc ráda a s Tedem se k sobě moc hodili. a bylo to takové osudové :-) (deštník, a jak se potkávali a nepotkali) Konec mě překvapil a nepotěšil. I když to tam zapadlo, když vezmu v potaz předchozí série, zvlášť ti první.
TTP konečne stúpaju vyššie :)