Diskuze k článku SARS: HIMYM se loučí legendárně
didla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 4. 2014 / 19:06:45 (před 10 roky)
off

Dokonalé divácké zakončení, jenom to scénaristické trochu zakoplo...

Elkom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
1. 4. 2014 / 19:30:36 (před 10 roky)
off

TTP konečné poskočilo hore snáď to bude pokračovať aj naďalej **aj keď pochybujem že to niečo ešte zachráni

Valar Morghulis
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 4. 2014 / 19:39:21
smarinka
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 4. 2014 / 20:27:43 (před 10 roky)
off

no řekla bych, že kdyby lidi předem věděli, jak HIMYM skončí, tak by sledovanost nebyla ani zdaleka taková...

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
1. 4. 2014 / 20:31:12 (před 10 roky)
off
smarinka napsal(a):

no řekla bych, že kdyby lidi předem věděli, jak HIMYM skončí, tak by sledovanost nebyla ani zdaleka taková...

Pěkně... :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Cikkic
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
1. 4. 2014 / 20:50:45 (před 10 roky)
off

Finále HIMYM že bylo legendární? ... Takhle špatný bych to v životě nečekala. Matka je mrtvá, Barney a Robin se rozvedli, Barney má dítě s neznámou, Ted dolezl za Robin... Děti měli pravdu, o matce to vůbec nebylo. Bylo to o tom, jak Ted miluje Robin. Pro mě tenhle díl není, HIMYM pro mě skončilo dílem 9x22. A budu dělat, že tohle prostě nebylo.
[b][/b]

Cikkic
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 4. 2014 / 22:06:57
The M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
1. 4. 2014 / 20:53:40 (před 10 roky)
off
smarinka napsal(a):

Nuž... toľko sklamaných duší v jednej chvíli. Chvalabohu, že som nemohol ostať hore, aby som to pozeral naživo. :D

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Elkis
Uživatel od první verze | Cool level: 47 | James May
1. 4. 2014 / 21:39:43 (před 10 roky)
off
smarinka napsal(a):

:) to je pravda :)

bla bla bla
Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 4. 2014 / 21:49:32 (před 10 roky)
off

To Cikkic: Souhlasím, ale nechtělo by to aspoň schovat ten příspěvek do spoilerů? Kdybych to neviděla a přečetla si tu omylem ten komentář, tak bych byla dost zklamaná. :)

Pear2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 4. 2014 / 21:54:53 (před 10 roky)
off

Mne sa táto časť, aj celá posledná séria, páčili. Posledná časť bola vtipná, smutná, aj veselá :-) A hlavne bolo pekne ukázané ako postupne zostarli a zmenili sa. Najviac podobne naozaj takéto partie končia.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 4. 2014 / 21:57:13
Ještěrka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
1. 4. 2014 / 22:10:23 (před 10 roky)
off
Cikkic napsal(a):

Děti měli pravdu, o matce to vůbec nebylo. Bylo to o tom, jak Ted miluje Robin.
[b][/b]

A to ti došlo až po shlédnutí posledního dílu? Jako bez urážky, ale to snad bylo jasný už mnohem dřív že o matku zas až tak moc nejde.

myspuliin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 4. 2014 / 01:25:21 (před 10 roky)
off

Střihnout to o pět minut dřív po větě: "And that's the story of how I met your mother", tak bych byl spokojený. Takhle jsem z toho jenom rozčarovanej. Sice chápu tu návaznost na konec prvního dílu, ale zakončení se mi nelíbí. :(

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
2. 4. 2014 / 01:39:52 (před 10 roky)
off

poslednú epizódu HIMYM sledovalo toľko ľudí podľa mňa preto, lebo viacerí odpísali seriál už po 6./7. sérii a preto ani netušili, že matka bola odhalená už na konci 8. série a mysleli si, že ju odhalia až v závere, tak si to pustili :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Miriisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
2. 4. 2014 / 11:49:42 (před 10 roky)
off
Judita napsal(a):

To Cikkic: Souhlasím, ale nechtělo by to aspoň schovat ten příspěvek do spoilerů? Kdybych to neviděla a přečetla si tu omylem ten komentář, tak bych byla dost zklamaná. :)

Také souhlásím s Cikkic a i s Judita, ohledně spoilerů.
Finále se mi nelíbilo, Tracy jsem začala mít moc ráda a s Tedem se k sobě moc hodili. a bylo to takové osudové :-) (deštník, a jak se potkávali a nepotkali) Konec mě překvapil a nepotěšil. I když to tam zapadlo, když vezmu v potaz předchozí série, zvlášť ti první.

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
2. 4. 2014 / 14:48:11 (před 10 roky)
off

TTP konečne stúpaju vyššie :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
9. 4. 2014 / 15:36:19 (před 10 roky)
off

Finální čísla: HIMYM a Dancing with the Stars se o jednu desetinu zvedly. Friends with Better Lives o jednu desetinu klesnul.