Diskuze k článku CBS překvapivě objednává hromadu novinek
The M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
10. 5. 2014 / 00:01:12 (před 10 roky)
off

Som rád, že to s HIMYD zatiaľ padlo, ale mám taký pocit, že napokon tomu seriálu šancu aj tak dajú. Niektorí ľudia sa na názov určite chytia... jedine len, že by videli finále HIMYM. ;D

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 5. 2014 / 00:06:52 (před 10 roky)
off

Z tohoto seznamu nic nezaujalo.

LenkaTalaskova SMG lover
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
10. 5. 2014 / 00:10:12 (před 10 roky)
off

Hm, nic zajímavého. Což ale nevadí, protože u ABC jsem si vybral novinek víc než dost :)

Hold the Door!
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
10. 5. 2014 / 08:26:47 (před 10 roky)
on

Já jsem celkem zvědavej na toho Stalkera od Kevina Williamsona. Following mě i přes ten neschopnej FBI tým pořád celkem baví, k tomu Maggie Q, tak uvidíme... :)

A jinak samozřejmě budu koukat na to NCIS: New Orleans... a tam máš Evi chybku, není to spin-off od LA, ale od původního NCIS, protože právě v rámci NCIS byl odvysílán ten dvoudílný backdoor pilot. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 5. 2014 / 08:27:14
ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
10. 5. 2014 / 08:58:08 (před 10 roky)
off
Furiant napsal(a):

Já jsem celkem zvědavej na toho Stalkera od Kevina Williamsona. Following mě i přes ten neschopnej FBI tým pořád celkem baví, k tomu Maggie Q, tak uvidíme... :)

A jinak samozřejmě budu koukat na to NCIS: New Orleans... a tam máš Evi chybku, není to spin-off od LA, ale od původního NCIS, protože právě v rámci NCIS byl odvysílán ten dvoudílný backdoor pilot. :)

A jooo, díky, vlastně Red byl spin-off od LA, že? Se mi to úplně popletlo, díky :)

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
10. 5. 2014 / 09:18:13 (před 10 roky)
on
ragelly napsal(a):

A jooo, díky, vlastně Red byl spin-off od LA, že? Se mi to úplně popletlo, díky :)

Jop, přesně tak, to byl ten Red loni. :) A samozřejmě není zač... ;o)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
10. 5. 2014 / 09:41:12 (před 10 roky)
off

Tak ja dám šancu určite NCIS: New Orleans a ostatné sa uvidí ešte podľa trailerov. Ale celkom ma zaujal Stalker a trochu aj Scorpion.

Carmen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
10. 5. 2014 / 10:03:25 (před 10 roky)
off
Locke napsal(a):

Hm, nic zajímavého. Což ale nevadí, protože u ABC jsem si vybral novinek víc než dost :)

Tak to jsme na tom stejně :)

Lumo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
10. 5. 2014 / 14:13:29 (před 10 roky)
off

Určite skúsim Battle Creek. Od Vince Gilligana čakám že zmákne aspoň tak ako zmákol Breaking Bad.

Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 5. 2014 / 14:47:30 (před 10 roky)
off

Opět nic, co by mě podle popisků nějak zaujalo, takže prozatím počkám na trailery a pak se uvidí.