Som rád, že to s HIMYD zatiaľ padlo, ale mám taký pocit, že napokon tomu seriálu šancu aj tak dajú. Niektorí ľudia sa na názov určite chytia... jedine len, že by videli finále HIMYM. ;D
Hm, nic zajímavého. Což ale nevadí, protože u ABC jsem si vybral novinek víc než dost :)
Já jsem celkem zvědavej na toho Stalkera od Kevina Williamsona. Following mě i přes ten neschopnej FBI tým pořád celkem baví, k tomu Maggie Q, tak uvidíme... :)
A jinak samozřejmě budu koukat na to NCIS: New Orleans... a tam máš Evi chybku, není to spin-off od LA, ale od původního NCIS, protože právě v rámci NCIS byl odvysílán ten dvoudílný backdoor pilot. :)
Furiant napsal(a):
Já jsem celkem zvědavej na toho Stalkera od Kevina Williamsona. Following mě i přes ten neschopnej FBI tým pořád celkem baví, k tomu Maggie Q, tak uvidíme... :)
A jinak samozřejmě budu koukat na to NCIS: New Orleans... a tam máš Evi chybku, není to spin-off od LA, ale od původního NCIS, protože právě v rámci NCIS byl odvysílán ten dvoudílný backdoor pilot. :)
A jooo, díky, vlastně Red byl spin-off od LA, že? Se mi to úplně popletlo, díky :)
ragelly napsal(a):
A jooo, díky, vlastně Red byl spin-off od LA, že? Se mi to úplně popletlo, díky :)
Jop, přesně tak, to byl ten Red loni. :) A samozřejmě není zač... ;o)
Tak ja dám šancu určite NCIS: New Orleans a ostatné sa uvidí ešte podľa trailerov. Ale celkom ma zaujal Stalker a trochu aj Scorpion.
Locke napsal(a):
Hm, nic zajímavého. Což ale nevadí, protože u ABC jsem si vybral novinek víc než dost :)
Tak to jsme na tom stejně :)
Určite skúsim Battle Creek. Od Vince Gilligana čakám že zmákne aspoň tak ako zmákol Breaking Bad.