Diskuze k článku Trailery na novinky ABC 2014/2015
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
19. 5. 2014 / 16:59:44 (před 10 roky)
off

Slabota. Až na Whisperers nič zaujímave zatiaľ.

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
19. 5. 2014 / 17:01:38 (před 10 roky)
off

Predpokladám, že midseasonky ešte nemajú trailery? Lebo Agent Carter tu nie je.

May the odds be ever in your favor.
The M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
19. 5. 2014 / 17:11:18 (před 10 roky)
off

U ABC som dal až štyri obnovenia, ale asi sa nad tým budem musieť ešte zamyslieť. :D No jediné s čím som si takmer určite istý, je Agent Carter. Síce to ani nemá trailer, ale ja mám proste pocit, že to vydrží. :D

A trochu ma mrzí Selfie. Chcel som sa na to pozrieť kvôli Karen, ale mám pocit, že to pre svoje vlastné dobro radšej vynechám. :D

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 5. 2014 / 17:11:43
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
19. 5. 2014 / 17:15:02 (před 10 roky)
off

How to get away with murder se nemůžu dočkat. Těšil jsem se hodně i na Secrets a Lies, trailer mě sice úplně nenadchnul, ale dám tomu šanci. A pak ještě zkusím Whispers, všechno ostatní vypadá děsně.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
19. 5. 2014 / 17:20:22 (před 10 roky)
off

Mě zaujalo The Whispers, Secrets and lies a nemůžu se rozhodnout, jestli Galavant je pecka nebo největší shit, co jsem kdy viděl :)
Každopádně sitcomy jsou tragický všechny.

Hold the Door!
LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 5. 2014 / 17:24:11 (před 10 roky)
off

Galavant= no jako WTF, ale jako parodie dobrý no :D
Cristela, vážně ne pro mě.
Nadchnuly a přidaly se do watchlistu How To Get Away With Murder a Secrets and Lies připomíná mi to film Dům snů a můj oblíbený herec z Cruel Intensions tam vypadá velmi hot.
No já se takové to nevyzrálé kuře, takže se mě líbí Selfie a navíc Karen a Cho = jdu do toho.
Zbožňuji herce z Ringeru a jeho hlas, jdu do Forever.
Pro mě těžké odtipovat, uvidíme časem.

LenkaTalaskova SMG lover
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 5. 2014 / 17:47:33
nina100
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
19. 5. 2014 / 17:25:59 (před 10 roky)
off

mna zaujalo to že forever jak nekdo može pozerat.. no tak ja si to kvoli Ionovi pozrem určite a ten jeho prizvuk.. a nepochopim prečo by sme nemali zistit prečo ožíva... ved to zistíme až v seriály nie? .. a Selfie budem pozerat len kvoli herečke to je jasné, mám ju velmi rada...

nina100
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
19. 5. 2014 / 17:26:53 (před 10 roky)
off
LenkaTalaskova napsal(a):

Galavant= no jako WTF, ale jako parodie dobrý no :D
Cristela, vážně ne pro mě.
Nadchnuly a přidaly se do watchlistu How To Get Away With Murder a Secrets and Lies připomíná mi to film Dům snů a můj oblíbený herec Cruel Intensions tam vypadá velmi hot.
No já se takové to nevyzrálé kuře, takže se mě líbí Selfie a navíc Karen a Cho = jdu do toho.
Zbožňuji herce z Ringeru a jeho hlad, jdu do Forever.
Pro mě těžké odtipovat, uvidíme časem.

suhlasííím :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
19. 5. 2014 / 17:26:56 (před 10 roky)
off

Já se na Selfie podívám, už jen kvůli Karen :).

Necro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
19. 5. 2014 / 17:41:19 (před 10 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

Já se na Selfie podívám, už jen kvůli Karen :).

Přesně kvůli ní se na to opravdu těším... A myslím, že to bude správně šílené...

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 5. 2014 / 18:07:40 (před 10 roky)
off

Ja si nenecham ujit Secrets and Lies a Whispers, i kdyby to melo byt jen na jednu sezonu.

How to get away with murder vypada hodne zajimave, hodne lidi, ruzne zapletky...to muze bezet leta :) Akorat ten cast mne krome Violy nejak nenadchl.

Ty komedie, des a hruza... kvuli temhle zrusili Trophy Wife? Jako vazne? Nemam slov. Jedine co jsem dokoukala do konce bylo Manhattan Love Story. To je takove nejmensi zlo. A celkem i vtipne.

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 5. 2014 / 18:26:40 (před 10 roky)
off

Tak přidávám si do watchlistu Black-ish (trailer se mi hrozně líbil a dost sem se zasmála), Galavant (něco tak trhlého musím vidět xD), Cristela, Manhattan Love Story a Selfie (porušili mi sitcomy a sem nenáročný divák.)

Zajímavě vypadá The Whispers, ale asi to vynechám, jednou bych chtěla mít děti xD

allyska
19. 5. 2014 / 18:29:25 (před 10 roky)
off

Mě mile překvapil manhatan, asi jsem zvrácená, ale na selfie jsem zvědavá :D a galavant bude asi moje guilty pleasure, jinak ty komedie s menšinama, to je neskutečně trapný, že jsem to ani nedokoukala do konce.

nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
19. 5. 2014 / 19:24:32 (před 10 roky)
off

Na Selfie sem se těšil kvůli Karen, ale po tom traileru jsem na pochybách, že i ta by mě u toho udržela. No uvidí se po pilotu no. ;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 5. 2014 / 19:52:23 (před 10 roky)
off

Já zkusím možná Manhattan. Bože, to neumí udělat nějáký pěkný fantasy jako byl třeba Seeker? Slabota to je! Naštěstí se komiksů chopili jiní a na ty už se těším :)

Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 5. 2014 / 21:01:23 (před 10 roky)
off

Tak u Agentky Carterové nevím, zda když to má mít docela málo epizod a jet v zimní pauze Agentů SHIELDU, jestli rovnou nejde o jakou si mini-serii.
Forever možná dostane další řadu, jelikož to vypadá jako jeden z druhů seriálů, kteří v USA mají docela úspěch, ale jelikož mě stačí Blacklist a Castle, tak si toto nechám ujít.
Za to mě zaujalo už zmiňovaný How to get away from murder, jelikož mám rád drsné dramata se zajímavým příběhem.
Určitě zkusím Secret Lies, jelikož mě trailer velice zaujal.
Šanci dám i zkritizovanému SELFIE, jelikož mě trailer překvapil a jsem na to zvědav.
A věřím, že Whispers může být dobrá sranda.

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
19. 5. 2014 / 23:32:31 (před 10 roky)
off

Díky za trailery, hodně to pomohlo, Těším se na Forever a Galant, pokud to vydrží.

"Vím, že nic nevím."
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 5. 2014 / 23:33:42
lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
20. 5. 2014 / 00:04:53 (před 10 roky)
off

Tak já se už před tímhle článek těšila na Whispers a k tomu si přidám Secrets and Lies, How to Get Away with Murder a i když si myslím že nepřežije, tak dám šanci i Forever. A z komedií nejspíš zkusím první Manhattan Love Story a uvidím.
Každopádně to na příští rok nevidím dobře - ABC nikdy nebyla můj šálek kávy a teď mám už 5 novinek. Asi budu muset hodně škrtat :D

ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
20. 5. 2014 / 00:06:02 (před 10 roky)
on

Já asi zkusím Whispers, nic jiného.

kutikk
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
20. 5. 2014 / 09:04:29 (před 10 roky)
off

Tak mě nejvíce zaujal How to Get away with murder, Manhattan love story, Secertes and lies a w´Whispers. Sice nemám ráda děti ve filmech a v seriálech, ale tady mi to přijde přirozený, že tam prostě patří.

venalce
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
20. 5. 2014 / 12:35:47 (před 10 roky)
off

Na Agent Carter se budu dívat přinejmenším z povinnosti. U Forever mě jako sice napadlo, že Jack Harkness dělal při své nesmrtelnosti zajímavější práci, ale kvůli Gruffuddovi to zkusím. Galavant je pro mě nejzajímavějším projektem příští sezóny. Něco tak nesmírně ujetého prostě musí být dobré, ale stejně tak to musí po první sérii zrušit, aby se z toho stala ta pravá kultovní záležitost. Manhattan Love Story má zajímavé zpracování, ale děsně otravné charaktery, tak jsem na vážkách. A taky budu jedna z těch, co dá šanci Selfie, ten trailer mi přišel sympatický.

Do not feed the trolls
BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
20. 5. 2014 / 15:39:38 (před 10 roky)
off

Určitě kouknu na How to get away with murder, Forever, The Whispers, Secrets and Lies. A možná zkusím i Black-ish.

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
20. 5. 2014 / 16:29:40 (před 10 roky)
off

Vtipný jak nic neprochází...

Jackolo
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 5. 2014 / 19:29:44 (před 10 roky)
off

Já jsem zvědav na Fresh Off The Boat, Galavant, The Whispers, Forever a Manhattan Love Story. Ostatní mě nezajímá.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 5. 2014 / 20:54:43 (před 10 roky)
off

Čo majú všetky tie komédie s american dream? Veď sa mi zdalo, že to počujem snáď v každom videu :D
Do watchlistu som si zatiaľ dala Galavant :D a Manhattan Love Story.

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
23. 5. 2014 / 17:28:06 (před 10 roky)
off

Konečně jsem si našel čas a příští rok se budu zajímat o How to Get Away with Murder, Manhattan Love Story, Selfie a rozhodně si nenechám ujít Galavanta, to bude guilty :)
American Crime a Secrets & Lies působí spíš filmově než seriálově...

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Drunk_Queen
23. 5. 2014 / 18:58:50 (před 10 roky)
off

Tak k Selfie přidávám Forever a Galavant. :)

eve.blog
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
24. 5. 2014 / 12:45:17 (před 10 roky)
off

Moc se těším na How to Get Away with Murder. Nápad se mi líbil, trailer ještě víc, a ráda se podívám na toho herce z Harryho Pottera :D

Eve (Hq-Hart-of-Dixie.blog.cz)
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
25. 5. 2014 / 12:00:31 (před 10 roky)
off

Dám šancu seriálom How to get away with a murder, Forever, Manhattan love story a The Whispers. A možno len tak zo srandy si pozriem aj Selfie, aleaspoň ten pilot určite :D Ostatné ma nezaujali.

griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
30. 5. 2014 / 22:45:55 (před 10 roky)
off

Galavant předčil všechno, na co jsem byla připravená!:) Můj oblíbenec Omundson a seriál ve stylu Men in Tights - doufám, že nechaj doběhnout aspoň celou první řadu. Snad se najde víc magorů, jako jsem já, kterejm se to taky bude líbit

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 6. 2014 / 16:55:10 (před 10 roky)
off

Agent Carter - kde je trailer od toho? Ten by mě zrovna nejvíc zajímal.
American Crime, Secret Lies - proč furt ty kriminálky s jednou vraždou? Kdo má roky sledovat, jak se piplají s jedním případem? Takové sériály jsou maximálně na minisérie.
Black-ish - co to sakra je? Na toho herce začínám mít alergii. Snad zruší.
Cristela - proč tak přehrávají. To dopadne podobně jak State of Georgia.
Forever - ten se mi z téhle stanice líbí nejvíc. Ta policajtka by mohla být trošku zajímavější, ale i Beckettová byla nejdřív šedá myš, která by bez Castla neměla šanci. Věřím mu.
Fresh Off the Boat - normálně bych hádala rušení, ale u Neighbors a Goldbergs jsem se taky přepočítala. Tady se mi narozdíl od nich a té hrůzy o černoších celkem líbí ta matka.
Galavant - to bude buď úplná blbost, nebo perfektní. Každopádně to ale stejně určitě zruší. Maximálně mu dávám 2 roky.
How to Get Away with Murder - vypadá dobře, ale to původně i Scandal. Prodlouží to však určitě.
Manhattan Love Story - líbí se mi, ale určitě zruší.
Selfie - nepoužívám facebook a nevím, co to přesně je twiter. To mě nechytne. Ani nikoho.
Whispers - Aby se člověk ještě dětí bál. To je moc, nepovede se jim.

dagsoftware
29. 8. 2014 / 23:09:06 (před 10 roky)
off
Illyria napsal(a):

Ty komedie, des a hruza... kvuli temhle zrusili Trophy Wife? Jako vazne? Nemam slov.

Tak presne toto som si hovoril aj ja.

Nesúhlasíš? Trhni si!
dagsoftware
29. 8. 2014 / 23:15:22 (před 10 roky)
off

Od obľúbeného ABC som teda rozhodne čakal viac. Na druhú stramu ma ale zrejme tento rok nenaštvú tak, ako s minuloročným zrušením Lucky 7.

Vidím to na:
Agent carter, Forever, Fresh Off the Boat, Galavant, Manhattan Love Story, Selfie (aj keď aj tieto komédie sú dosť slabé)

Inak ma dosť prekvaplo plno známych (ten z Leverage, ten z CSI Las vegas, ten z Ringeru, ten z Go on, ten zo Psych).

Nesúhlasíš? Trhni si!
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
14. 6. 2015 / 23:31:24 (před 9 roky)
off

forever vypada dost v pohode :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
15. 6. 2015 / 10:15:59 (před 9 roky)
off
Butcher napsal(a):

forever vypada dost v pohode :)