Slabota. Až na Whisperers nič zaujímave zatiaľ.
Predpokladám, že midseasonky ešte nemajú trailery? Lebo Agent Carter tu nie je.
U ABC som dal až štyri obnovenia, ale asi sa nad tým budem musieť ešte zamyslieť. :D No jediné s čím som si takmer určite istý, je Agent Carter. Síce to ani nemá trailer, ale ja mám proste pocit, že to vydrží. :D
A trochu ma mrzí Selfie. Chcel som sa na to pozrieť kvôli Karen, ale mám pocit, že to pre svoje vlastné dobro radšej vynechám. :D
How to get away with murder se nemůžu dočkat. Těšil jsem se hodně i na Secrets a Lies, trailer mě sice úplně nenadchnul, ale dám tomu šanci. A pak ještě zkusím Whispers, všechno ostatní vypadá děsně.
Mě zaujalo The Whispers, Secrets and lies a nemůžu se rozhodnout, jestli Galavant je pecka nebo největší shit, co jsem kdy viděl :)
Každopádně sitcomy jsou tragický všechny.
Galavant= no jako WTF, ale jako parodie dobrý no :D
Cristela, vážně ne pro mě.
Nadchnuly a přidaly se do watchlistu How To Get Away With Murder a Secrets and Lies připomíná mi to film Dům snů a můj oblíbený herec z Cruel Intensions tam vypadá velmi hot.
No já se takové to nevyzrálé kuře, takže se mě líbí Selfie a navíc Karen a Cho = jdu do toho.
Zbožňuji herce z Ringeru a jeho hlas, jdu do Forever.
Pro mě těžké odtipovat, uvidíme časem.
mna zaujalo to že forever jak nekdo može pozerat.. no tak ja si to kvoli Ionovi pozrem určite a ten jeho prizvuk.. a nepochopim prečo by sme nemali zistit prečo ožíva... ved to zistíme až v seriály nie? .. a Selfie budem pozerat len kvoli herečke to je jasné, mám ju velmi rada...
LenkaTalaskova napsal(a):
Galavant= no jako WTF, ale jako parodie dobrý no :D
Cristela, vážně ne pro mě.
Nadchnuly a přidaly se do watchlistu How To Get Away With Murder a Secrets and Lies připomíná mi to film Dům snů a můj oblíbený herec Cruel Intensions tam vypadá velmi hot.
No já se takové to nevyzrálé kuře, takže se mě líbí Selfie a navíc Karen a Cho = jdu do toho.
Zbožňuji herce z Ringeru a jeho hlad, jdu do Forever.
Pro mě těžké odtipovat, uvidíme časem.
suhlasííím :)
Já se na Selfie podívám, už jen kvůli Karen :).
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Já se na Selfie podívám, už jen kvůli Karen :).
Přesně kvůli ní se na to opravdu těším... A myslím, že to bude správně šílené...
Ja si nenecham ujit Secrets and Lies a Whispers, i kdyby to melo byt jen na jednu sezonu.
How to get away with murder vypada hodne zajimave, hodne lidi, ruzne zapletky...to muze bezet leta :) Akorat ten cast mne krome Violy nejak nenadchl.
Ty komedie, des a hruza... kvuli temhle zrusili Trophy Wife? Jako vazne? Nemam slov. Jedine co jsem dokoukala do konce bylo Manhattan Love Story. To je takove nejmensi zlo. A celkem i vtipne.
Tak přidávám si do watchlistu Black-ish (trailer se mi hrozně líbil a dost sem se zasmála), Galavant (něco tak trhlého musím vidět xD), Cristela, Manhattan Love Story a Selfie (porušili mi sitcomy a sem nenáročný divák.)
Zajímavě vypadá The Whispers, ale asi to vynechám, jednou bych chtěla mít děti xD
Mě mile překvapil manhatan, asi jsem zvrácená, ale na selfie jsem zvědavá :D a galavant bude asi moje guilty pleasure, jinak ty komedie s menšinama, to je neskutečně trapný, že jsem to ani nedokoukala do konce.
Na Selfie sem se těšil kvůli Karen, ale po tom traileru jsem na pochybách, že i ta by mě u toho udržela. No uvidí se po pilotu no. ;)
Já zkusím možná Manhattan. Bože, to neumí udělat nějáký pěkný fantasy jako byl třeba Seeker? Slabota to je! Naštěstí se komiksů chopili jiní a na ty už se těším :)
Tak u Agentky Carterové nevím, zda když to má mít docela málo epizod a jet v zimní pauze Agentů SHIELDU, jestli rovnou nejde o jakou si mini-serii.
Forever možná dostane další řadu, jelikož to vypadá jako jeden z druhů seriálů, kteří v USA mají docela úspěch, ale jelikož mě stačí Blacklist a Castle, tak si toto nechám ujít.
Za to mě zaujalo už zmiňovaný How to get away from murder, jelikož mám rád drsné dramata se zajímavým příběhem.
Určitě zkusím Secret Lies, jelikož mě trailer velice zaujal.
Šanci dám i zkritizovanému SELFIE, jelikož mě trailer překvapil a jsem na to zvědav.
A věřím, že Whispers může být dobrá sranda.
Díky za trailery, hodně to pomohlo, Těším se na Forever a Galant, pokud to vydrží.
Tak já se už před tímhle článek těšila na Whispers a k tomu si přidám Secrets and Lies, How to Get Away with Murder a i když si myslím že nepřežije, tak dám šanci i Forever. A z komedií nejspíš zkusím první Manhattan Love Story a uvidím.
Každopádně to na příští rok nevidím dobře - ABC nikdy nebyla můj šálek kávy a teď mám už 5 novinek. Asi budu muset hodně škrtat :D
Já asi zkusím Whispers, nic jiného.
Tak mě nejvíce zaujal How to Get away with murder, Manhattan love story, Secertes and lies a w´Whispers. Sice nemám ráda děti ve filmech a v seriálech, ale tady mi to přijde přirozený, že tam prostě patří.
Na Agent Carter se budu dívat přinejmenším z povinnosti. U Forever mě jako sice napadlo, že Jack Harkness dělal při své nesmrtelnosti zajímavější práci, ale kvůli Gruffuddovi to zkusím. Galavant je pro mě nejzajímavějším projektem příští sezóny. Něco tak nesmírně ujetého prostě musí být dobré, ale stejně tak to musí po první sérii zrušit, aby se z toho stala ta pravá kultovní záležitost. Manhattan Love Story má zajímavé zpracování, ale děsně otravné charaktery, tak jsem na vážkách. A taky budu jedna z těch, co dá šanci Selfie, ten trailer mi přišel sympatický.
Určitě kouknu na How to get away with murder, Forever, The Whispers, Secrets and Lies. A možná zkusím i Black-ish.
Vtipný jak nic neprochází...
Já jsem zvědav na Fresh Off The Boat, Galavant, The Whispers, Forever a Manhattan Love Story. Ostatní mě nezajímá.
Čo majú všetky tie komédie s american dream? Veď sa mi zdalo, že to počujem snáď v každom videu :D
Do watchlistu som si zatiaľ dala Galavant :D a Manhattan Love Story.
Konečně jsem si našel čas a příští rok se budu zajímat o How to Get Away with Murder, Manhattan Love Story, Selfie a rozhodně si nenechám ujít Galavanta, to bude guilty :)
American Crime a Secrets & Lies působí spíš filmově než seriálově...
Tak k Selfie přidávám Forever a Galavant. :)
Moc se těším na How to Get Away with Murder. Nápad se mi líbil, trailer ještě víc, a ráda se podívám na toho herce z Harryho Pottera :D
Dám šancu seriálom How to get away with a murder, Forever, Manhattan love story a The Whispers. A možno len tak zo srandy si pozriem aj Selfie, aleaspoň ten pilot určite :D Ostatné ma nezaujali.
Galavant předčil všechno, na co jsem byla připravená!:) Můj oblíbenec Omundson a seriál ve stylu Men in Tights - doufám, že nechaj doběhnout aspoň celou první řadu. Snad se najde víc magorů, jako jsem já, kterejm se to taky bude líbit
Agent Carter - kde je trailer od toho? Ten by mě zrovna nejvíc zajímal.
American Crime, Secret Lies - proč furt ty kriminálky s jednou vraždou? Kdo má roky sledovat, jak se piplají s jedním případem? Takové sériály jsou maximálně na minisérie.
Black-ish - co to sakra je? Na toho herce začínám mít alergii. Snad zruší.
Cristela - proč tak přehrávají. To dopadne podobně jak State of Georgia.
Forever - ten se mi z téhle stanice líbí nejvíc. Ta policajtka by mohla být trošku zajímavější, ale i Beckettová byla nejdřív šedá myš, která by bez Castla neměla šanci. Věřím mu.
Fresh Off the Boat - normálně bych hádala rušení, ale u Neighbors a Goldbergs jsem se taky přepočítala. Tady se mi narozdíl od nich a té hrůzy o černoších celkem líbí ta matka.
Galavant - to bude buď úplná blbost, nebo perfektní. Každopádně to ale stejně určitě zruší. Maximálně mu dávám 2 roky.
How to Get Away with Murder - vypadá dobře, ale to původně i Scandal. Prodlouží to však určitě.
Manhattan Love Story - líbí se mi, ale určitě zruší.
Selfie - nepoužívám facebook a nevím, co to přesně je twiter. To mě nechytne. Ani nikoho.
Whispers - Aby se člověk ještě dětí bál. To je moc, nepovede se jim.
Illyria napsal(a):
Ty komedie, des a hruza... kvuli temhle zrusili Trophy Wife? Jako vazne? Nemam slov.
Tak presne toto som si hovoril aj ja.
Od obľúbeného ABC som teda rozhodne čakal viac. Na druhú stramu ma ale zrejme tento rok nenaštvú tak, ako s minuloročným zrušením Lucky 7.
Vidím to na:
Agent carter, Forever, Fresh Off the Boat, Galavant, Manhattan Love Story, Selfie (aj keď aj tieto komédie sú dosť slabé)
Inak ma dosť prekvaplo plno známych (ten z Leverage, ten z CSI Las vegas, ten z Ringeru, ten z Go on, ten zo Psych).
forever vypada dost v pohode :)
Butcher napsal(a):
forever vypada dost v pohode :)
Moc se nenadchni.
Galavant ale pokračuje :)