Diskuze k článku Top 10 legendárních polibků (2. část)
WhiteSparkle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 7. 2014 / 16:11:53 (před 10 roky)
off

Ano, Damon + Elena + Never Let Me Go, to je nezapomenutelná kombinace! :) Ještě teď si pamatuju, jak jsme z toho okamžiku tehdy všichni šíleli a umírali blahem. :D A ač byla 5. série jakkoliv divná a podprůměrná, kvůli těmto dvěma TVD stejně dokoukám. PS: Lajk za Kate a Sawyera! :)

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
27. 7. 2014 / 16:15:07 (před 10 roky)
off

Z Lostu bych vybral spíš polibek Desmonda a Penny, když se konečně setkali tváří v tvář. Tomu říkám epic love story, že ostatní seriálové páry na ně jen koukají z povzdálí :)

A kdyby vznikly pochybnosti: Ne, nejsem holka :)

Hold the Door!
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
27. 7. 2014 / 16:22:03 (před 10 roky)
off

Když jsme u těch mladších, tak věřím, že tenhle si taky spousta fanoušků pamatuje :)

http://www.youtube.com/watch?v=_vkvK3pYgnA

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 7. 2014 / 16:22:21
Dann
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
27. 7. 2014 / 16:24:12 (před 10 roky)
off

Trochu mi tu chybí polibek Barneyho a Robin z How I Met Your Mother, když se zasnoubili na střeše WWN Buiding, bylo to úplně dokonalé
odkaz

Editováno: 3x | Naposledy: 27. 7. 2014 / 16:26:33
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 7. 2014 / 16:38:24 (před 10 roky)
off

Na Deleně nic epického není, a dali jste je na první místo? To jste mě hodně zklamali. Byla to jen laciná napodobenina polibku Stefana a Eleny v 1S( hrála do toho Cut od Plumb). Souhlasím jen se Sawyerem a Kate a Ezriou. 
Zbytek opravdu bída, a prvni místo..jakbysmet.
Co Xander a Willow? Buffy a Spike? Kurt a Blain? Nate a Jenny? Hayley a Elijah? Stefan a Katherine? Rose a Doctor?
Takových polibku a vyberete ten nejubožejší...cute.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 28. 7. 2014 / 10:06:57
Sarrah
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
27. 7. 2014 / 17:02:11 (před 10 roky)
off

Prvé miesto zaslúžené !!! :) Veľmi ma potešili Sawyer a Kate ta scéna bola perfektná!:)

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
27. 7. 2014 / 17:15:30 (před 10 roky)
off

Tak koukám, že jsem viděla jen Sherlocka a celou tu další vášeň jsem úplně propásla. To jsem ale ostuda .-)

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 7. 2014 / 17:28:19 (před 10 roky)
off

Aww Chuck a Blair jsou moje srdcovka, já bych možná ještě přihodila Sheldona s Amy, kdy Sheldon poprvé políbí Amy, ta scéna byla nezapomenutelná, myslím že se mi vryla do mozku.

https://www.youtube.com/watch?v=zva3SRxQCv0

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 7. 2014 / 17:39:03 (před 10 roky)
off

Potešil a pobavil ma Sherlock. Delena mi už čoraz viac lezie na nervy, možno keby sa nezjavila v tomto rebríčku, tak by som aj na nich zabudla. Vcelku ma už vôbec nebavia. Chýba mi tu mimochodom kapitán Jack Harkness z Doctora Who a jeho bozk s Doctorom! To je epické a nie nejaká Delena. :/ S Ezriou vcelku súhlasím, pomaly si ich zase obľubujem. A viem, že toto závisí od vkusu, ale mne tu ako taká spomienka a úcta, chýba aj bozk Finna a Rachel z Glee. Buď ten prvý, dal by sa označiť za amatérsky vystresovaný. Alebo keď sa pobozkali na Nationals po pesničke a celá sála stíchla. A že medzi nimi chémia bola sa poprieť nedá, keďže ich predstavitelia sa dali aj spolu dokopy. No a nakoniec ku sklamaniu by som pridala absenciu bozku Buffy a Angela (na výber ich bolo naozaj dosť veľa), prípadne posledný bozk Buffy a Spikea.

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 7. 2014 / 17:40:47 (před 10 roky)
off
Dann napsal(a):

Trochu mi tu chybí polibek Barneyho a Robin z How I Met Your Mother, když se zasnoubili na střeše WWN Buiding, bylo to úplně dokonalé
odkaz

odkaz souhlasím... taky mi chybí Barney+Robin, ale trochu jiný video - omlouvám se, lepší jsem na YT nenašla :S

Každopádně Chuck a Blair -> nejvíc nejlepší polibek všech dob.. to nikdy žádnej seriál už netroufne ;)

a souhlasím s amelia.cz -> ten teda v seznamu chybí 100%, protože to byla tak neočekávaná událost, že si zaslouží zmínku ;)

S láskou Tvá Teruška :)
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 7. 2014 / 17:41:19
Mirka82
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
27. 7. 2014 / 17:50:04 (před 10 roky)
off

Mnohé seriály jsem neviděla, ale oceňuju odkazy na youtube - ty mi u prvního dílu chyběly a musela jsem pracně hledat.. :-)

Souhlasím s některými diskutujícími, že další nezapomenutelné jsou Carterová a O´Neill a taky Sheldon a Amy.

Pro mě ale je ten nej polibek ze seriálu JAG - mezi Harmem a Sarah. Buď ten ze třetí série, kdy Harm políbí Sarah, protože vypadá stejně jako jeho zavražděná expřítelkyně:

odkaz

nebo (a to spíš) ten ze zásnub (nebo co to je) Sarah a Brumbyho (6x22):

odkaz

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 7. 2014 / 17:54:42
Klik
27. 7. 2014 / 17:55:01 (před 10 roky)
off

Nie som fanúšik Ezra a Arii ale musím povedať že tento bozk bol dokonalý :) a Sherlock, mám ho rada ale proste nie, ten bozk nebol ozajstný ale ten štýl bol vážne dobrý.
Ale Delena si to zaslúži, tak dlho som na to čakala a keď sa to stalo bola som z toho mimo a ešte som si to aj viackrát pustila, nemohla som tomu uveriť :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
simuska02
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
27. 7. 2014 / 18:02:43 (před 10 roky)
off
amelia.cz napsal(a):

Aww Chuck a Blair jsou moje srdcovka, já bych možná ještě přihodila Sheldona s Amy, kdy Sheldon poprvé políbí Amy, ta scéna byla nezapomenutelná, myslím že se mi vryla do mozku.

https://www.youtube.com/watch?v=zva3SRxQCv0

Zcela s tebou souhlasím. A první pusa Shamy mi vytvořila na obličeji tak velký úsměv, že to ani není možné - tohle byla pro mě snad ta nejočekávanější pusa ve všech seriálech. A Chuck a Blair...ti mají mezi sebou úžasnou chemii.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 7. 2014 / 18:07:51 (před 10 roky)
on
Mirka82 napsal(a):

Mnohé seriály jsem neviděla, ale oceňuju odkazy na youtube - ty mi u prvního dílu chyběly a musela jsem pracně hledat.. :-)

U prvního článku bylo speciálně námi vytvořené video, kde všechny polibky byly pohromadě :)

Mirka82
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
27. 7. 2014 / 18:13:43 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

U prvního článku bylo speciálně námi vytvořené video, kde všechny polibky byly pohromadě :)

To jo, ale když pak chtěl člověk (teda jako já) najít jen některé určité momenty, musel pátrat... :-) Ta současná varianta je pro mě příjemnější - přečtu, pustím. (y)

Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 7. 2014 / 19:50:33 (před 10 roky)
off

Joey&Pacey, Kate&Sawyer a Chuck&Blair jsou mé nejoblíbenější polibky vůbec. Ještě bych přidala polibek Veronica&Logan a jsem happy celý den :)

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 7. 2014 / 20:06:26 (před 10 roky)
on

Kate a Sawyer byli dobří, nečekal jsem to a pak ještě to že ji podvedl. To se mi líbilo :D

ragelly
27. 7. 2014 / 20:06:44 (před 10 roky)
on
Luteka napsal(a):

Joey&Pacey, Kate&Sawyer a Chuck&Blair jsou mé nejoblíbenější polibky vůbec. Ještě bych přidala polibek Veronica&Logan a jsem happy celý den :)

Ten byl v minulém článku :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
27. 7. 2014 / 20:54:17 (před 10 roky)
off

Super článok, seriálové bozky milujem! Vďaka za článok aj za odkazy na youtube :)
S prvou trojkou absolútne súhlasím. Damon+Elena bol pre mňa vtedy úplne megasuper okamih, doteraz som si pamätala, v ktorej epizóde ten bozk bol. Zoe+Wade je moja obľúbená dvojica ever, úplne najviac ich milujem (vidím to tak, že teraz budem ďalšiu hodinu pozerať na youtube videá :D) a Sawyer+Kate boli v Lost mojimi favoritmi a vždy som hrozne chcela, aby boli spolu a všetky ich scény som milovala.
Okrem týchto troch som poznala ešte Sherlocka a PLL, aj tie bozky boli fajn, hlavne Sherlockov príchod :D Ostatné seriály nepozerám, ale videá na youtube som si pozrela všetky.
Musím ale napísať, že mojim úplne najTOP bozkom stále zostáva Logan+Veronica z minulého článku :)

zuzu1987
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 7. 2014 / 22:23:25 (před 10 roky)
off

Ja by som pridala Klaus a Caroline z TVD 5x11 pre mňa jeden z mála svetlých momentov 5. série.

https://www.youtube.com/watch?v=a1DdE2XGdiY

Lenii
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
27. 7. 2014 / 22:50:55 (před 10 roky)
off

Výborný článek. Ostatně jako většina tvých článků, ragelly! :-)
Někeré polibky, pravda, neznám. Ale tady spíš záleží na každém člověku jednotlivě, jak on se na to dívá.
Někdo Upíří deníky miluje a jiný je třeba nenávidí. Já osobně je mám ráda a tak jsem s prvním místem spokojená.
Jen tak dál ;-)

Leni (Sheena) - seriálový maniak ;-)
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
27. 7. 2014 / 23:35:50 (před 10 roky)
off

Ještěze sis Evi prosadila svou Chicago fire je bomba samozrejme hart je též super tam akorát scénu pokazí blboun George a teda na Sherlocka se těším už delší dobu

KubíkRafíkZamík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
28. 7. 2014 / 00:32:20 (před 10 roky)
off

No, rozhodné žádný Ezra, žádná Elena, ale Vybral bych jeden z LOST- Jin a Sun, ani jeden z nich nebyli takové modelky, jako Elena atd.., ale byly pokaždé epické a krásné. Třeba jejich poslední, nebo ten kdy se po 3 letech viděli a mysleli se jeden z nich z nich už je mrtvý. To jsou ty pravé polibky, které by to měly vyhrát.

Silencia
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
28. 7. 2014 / 01:47:51 (před 10 roky)
off

Já bych asi místo Arii a Ezry dala tu Hannu s Calebem, ale to je fuk. Každopádně jako první mě napadlo, že mi zde chybí Patrick Jane a Teresa Lisbon (Mentalist 6x22). Pak jsem si také vzpomněla na Jess a Nicka, TO bylo epický (New girl 2x15)!! Ten byl asi nejlepší. Mno a pak případně Klaus a Caroline (The Vampire Diaries 5x11). Jinak celkem souhlasím.

ragelly
28. 7. 2014 / 06:47:24 (před 10 roky)
on
Silencia napsal(a):

Já bych asi místo Arii a Ezry dala tu Hannu s Calebem, ale to je fuk. Každopádně jako první mě napadlo, že mi zde chybí Patrick Jane a Teresa Lisbon (Mentalist 6x22). Pak jsem si také vzpomněla na Jess a Nicka, TO bylo epický (New girl 2x15)!! Ten byl asi nejlepší. Mno a pak případně Klaus a Caroline (The Vampire Diaries 5x11). Jinak celkem souhlasím.

Já na New Girl četla v diskuzích snad na všech zahraničních webech, že byl fakt bombastický ten v Cooler, ale jak jsem na něj koukala, tak mi přišel celkem obyčejný, možná je to tím, že jsem to měla bez kontextu. Původně jsem ho tam dát chtěla, ale jak jsem ho viděla, tak jsem si to rozmyslela, no.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
28. 7. 2014 / 09:41:06 (před 10 roky)
off
KubíkRafíkZamík napsal(a):

No, rozhodné žádný Ezra, žádná Elena, ale Vybral bych jeden z LOST- Jin a Sun, ani jeden z nich nebyli takové modelky, jako Elena atd.., ale byly pokaždé epické a krásné. Třeba jejich poslední, nebo ten kdy se po 3 letech viděli a mysleli se jeden z nich z nich už je mrtvý. To jsou ty pravé polibky, které by to měly vyhrát.

Jo, z Lost by se dala udělat úplně nová desítka :)

Hold the Door!
Lola_L
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
28. 7. 2014 / 09:56:28 (před 10 roky)
off

Ach jo, doufala jsem v New girl.

ananas
Římanka
28. 7. 2014 / 10:00:05 (před 10 roky)
off
Buffyna napsal(a):

Potešil a pobavil ma Sherlock. Delena mi už čoraz viac lezie na nervy, možno keby sa nezjavila v tomto rebríčku, tak by som aj na nich zabudla. Vcelku ma už vôbec nebavia. Chýba mi tu mimochodom kapitán Jack Harkness z Doctora Who a jeho bozk s Doctorom! To je epické a nie nejaká Delena. :/ S Ezriou vcelku súhlasím, pomaly si ich zase obľubujem. A viem, že toto závisí od vkusu, ale mne tu ako taká spomienka a úcta, chýba aj bozk Finna a Rachel z Glee. Buď ten prvý, dal by sa označiť za amatérsky vystresovaný. Alebo keď sa pobozkali na Nationals po pesničke a celá sála stíchla. A že medzi nimi chémia bola sa poprieť nedá, keďže ich predstavitelia sa dali aj spolu dokopy. No a nakoniec ku sklamaniu by som pridala absenciu bozku Buffy a Angela (na výber ich bolo naozaj dosť veľa), prípadne posledný bozk Buffy a Spikea.

Opět s tebou ve všem souhlasím. Finn a Rachel byli opravdu epický pár a Spuffy taky.
Ta Delena na prvním místě mi celý článek znechutila.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
ragelly
28. 7. 2014 / 10:08:24 (před 10 roky)
on
Megan napsal(a):

Opět s tebou ve všem souhlasím. Finn a Rachel byli opravdu epický pár a Spuffy taky.
Ta Delena na prvním místě mi celý článek znechutila.

Slova, která autor po hodinách práce vždy rád slyší :)

Římanka
28. 7. 2014 / 10:21:06 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

Slova, která autor po hodinách práce vždy rád slyší :)

Kdo rád sklízí chválu, musí přimat i kritiku( i když toto není buhvíjaká kritika, ale stejně). Já to samozřejmě nemyslela ve zlém. Je to jinak pěkně napsaný článek, ale já mám na Delena pár tak silnou averzi, že si nemohu pomoci. Je to odemně trochu krátkozraké, za to se omlouvám, ale když nesnášís, není co řešit.

ragelly
28. 7. 2014 / 10:34:56 (před 10 roky)
on
Megan napsal(a):

Kdo rád sklízí chválu, musí přimat i kritiku( i když toto není buhvíjaká kritika, ale stejně). Já to samozřejmě nemyslela ve zlém. Je to jinak pěkně napsaný článek, ale já mám na Delena pár tak silnou averzi, že si nemohu pomoci. Je to odemně trochu krátkozraké, za to se omlouvám, ale když nesnášís, není co řešit.

Já jsem připravená na kritiku u každého článku, věř mi :) Nicméně lépe přijímám tu, která je konstruktivní. Tím ti samozřejmě neberu tvůj názor, taky u některých seriálů mám hodně silné city a názory :)

MissyDoctor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
28. 7. 2014 / 12:29:45 (před 10 roky)
off

super článek,ale...
Pusa v Sherlockovi se vlastně neudála,je to jen Andersonova představivost,ale potěšilo mně že se na Sherlolly nezapomíná :D
http://www.youtube.com/watch?v=TBG--l4t3WY
tady je jeden

Okey cutting to the chase, not dead, back, big surprise, nevermind.
Janule
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
28. 7. 2014 / 14:58:07 (před 10 roky)
off

Chybi mi tu polibek z Chuvy k pohledani, jak zkouseli Shakespeara :-))
A Barney a Robin v taxiku taky :-)))

Miriisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
29. 7. 2014 / 12:20:04 (před 10 roky)
off

jé konečně Joey a Pacey :-), jsem ráda i Hart, Zoe a Wadeovi fandím. No nikdy tu nemůže být vše, na co si jednotlivý z vás vzpomene :-) Moc děkuji článkařům za TOPky.

sarrau
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
29. 7. 2014 / 21:56:58 (před 10 roky)
off

Souhlasím s polibkem Eleny a Damona, čekala jsem na něho dlouho a byla jsem ještě šťastnější, když do toho vsadili tak hezky mou Never Let Me Go :) Ale určitě mi tady chybí Robin a Barney, Sheldon a Amy, Booth a Kůstka. Shamy na mě prostě zapůsobila...nemohla jsem uvěřit a jen se smála :D Takže doufám, že bude 3. díl :)

diskontinuita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
30. 7. 2014 / 00:29:27 (před 10 roky)
off

Přidala bych BaB konec 2x15. Sice mě s tímhle seriálem mnozí vypískají, ale tohle se docela povedlo. A pokud ne BaB, pak zcela určitě Fleming, hned první díl. Takový SM polibek s padajícími bombami se hned tak nevidí...
S Delenou souhlasím, Damon si to po těch třech letech zasloužil. I když formulace, že nerozuměl, proč Elena odešla není přesná. Jeho: "Why not." vypovídá jasně. Ten přesně věděl proč a hlavně co chce...

Cheera
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
30. 7. 2014 / 10:45:31 (před 10 roky)
off

Sherlock je u mňa na prvom mieste a hneď po ňom je Damon s Elenou, ktorých bozk bol vtedy dokonalý <3

nicoolen
31. 7. 2014 / 10:27:08 (před 10 roky)
off

Hrozně se mi líbí Zoye + Wade. HoD jsem si hrozně zamilovala pro mě jasný topka :D

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
1. 8. 2014 / 08:52:17 (před 10 roky)
off
Teteyza12
11. 8. 2014 / 12:33:14 (před 10 roky)
off

Já bych se přiklonila třeba k polibku z Pána času Doctor a Rose ve 4. sérii. Polibek na rozloučenou... :)

alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
21. 10. 2014 / 00:19:39 (před 10 roky)
off

S 1. miestom jednoznačne súhlasím, možno preto, že TVD je môj najoblúbenejší seriál (aj keď, nebyť Damona, možno ho už nesledujem). A v tej scéne je aj jeho top hláška: "When people see good, they expect good. And I don't want to have to live up to anyone's expectations."
A tiež sa pripájam k názoru, že mi tu chýba polibek Sheldona a Amy :D

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
Králinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
11. 11. 2014 / 22:38:51 (před 10 roky)
off

Delena boží..!! <3 Tuto scénu jsem si pouštěla asi milionkrát za sebou..!! Užasné ale co já také miluji je scéna v PLL kdy se Spencer líbá s Tobym (Spoby is the best!!!<3333333333)Spencer už vědla že je Toby "A" ....ÚŽASNÉ TYTO DVĚ PROSTĚ NEJ....FOREVER <3!

odkaz

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 11. 2014 / 22:40:32
Brontofúzik
12. 11. 2014 / 12:29:33 (před 10 roky)
off
Teteyza12 napsal(a):

Já bych se přiklonila třeba k polibku z Pána času Doctor a Rose ve 4. sérii. Polibek na rozloučenou... :)

Presne presne, s týmto súhlasím. :) To bola tak srdce drásajúca scéna, neverím, že ten, kto má srdce, pri tej scéne neplakal. Len škoda tých nevypovedaných slov na konci, mohli fanúšikom dopriať to "I love you" z úst 10-teho Doctora.

A ešte by som pridala jeden bozk, bozk Veronicy Mars a Logana Echollsa na verande domu. :)

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
ragelly
12. 11. 2014 / 22:02:09 (před 10 roky)
on
Buffyna napsal(a):

Presne presne, s týmto súhlasím. :) To bola tak srdce drásajúca scéna, neverím, že ten, kto má srdce, pri tej scéne neplakal. Len škoda tých nevypovedaných slov na konci, mohli fanúšikom dopriať to "I love you" z úst 10-teho Doctora.

A ešte by som pridala jeden bozk, bozk Veronicy Mars a Logana Echollsa na verande domu. :)

Veronica a Logan byli v prvním díle :)

Brontofúzik
14. 11. 2014 / 01:17:47 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

Veronica a Logan byli v prvním díle :)

Áno, pardón, všimla som si to až po odoslaní komentu.

Teteyza12
22. 12. 2014 / 17:37:29 (před 9 roky)
off
Megan Cooper napsal(a):

Na Deleně nic epického není, a dali jste je na první místo? To jste mě hodně zklamali. Byla to jen laciná napodobenina polibku Stefana a Eleny v 1S( hrála do toho Cut od Plumb). Souhlasím jen se Sawyerem a Kate a Ezriou. 
Zbytek opravdu bída, a prvni místo..jakbysmet.
Co Xander a Willow? Buffy a Spike? Kurt a Blain? Nate a Jenny? Hayley a Elijah? Stefan a Katherine? Rose a Doctor?
Takových polibku a vyberete ten nejubožejší...cute.

No, Buffy a Spike jsou již v jiném článku o legendárních polibcích.
S Rose a Doctorem plně souhlasím, i když nikdy neměli moc společných romantických scén, ale při posledním díle 2. série jsem brečela jak malá.