Ano, Damon + Elena + Never Let Me Go, to je nezapomenutelná kombinace! :) Ještě teď si pamatuju, jak jsme z toho okamžiku tehdy všichni šíleli a umírali blahem. :D A ač byla 5. série jakkoliv divná a podprůměrná, kvůli těmto dvěma TVD stejně dokoukám. PS: Lajk za Kate a Sawyera! :)
Z Lostu bych vybral spíš polibek Desmonda a Penny, když se konečně setkali tváří v tvář. Tomu říkám epic love story, že ostatní seriálové páry na ně jen koukají z povzdálí :)
A kdyby vznikly pochybnosti: Ne, nejsem holka :)
Když jsme u těch mladších, tak věřím, že tenhle si taky spousta fanoušků pamatuje :)
http://www.youtube.com/watch?v=_vkvK3pYgnA
Trochu mi tu chybí polibek Barneyho a Robin z How I Met Your Mother, když se zasnoubili na střeše WWN Buiding, bylo to úplně dokonalé
odkaz
Na Deleně nic epického není, a dali jste je na první místo? To jste mě hodně zklamali. Byla to jen laciná napodobenina polibku Stefana a Eleny v 1S( hrála do toho Cut od Plumb). Souhlasím jen se Sawyerem a Kate a Ezriou.
Zbytek opravdu bída, a prvni místo..jakbysmet.
Co Xander a Willow? Buffy a Spike? Kurt a Blain? Nate a Jenny? Hayley a Elijah? Stefan a Katherine? Rose a Doctor?
Takových polibku a vyberete ten nejubožejší...cute.
Prvé miesto zaslúžené !!! :) Veľmi ma potešili Sawyer a Kate ta scéna bola perfektná!:)
Tak koukám, že jsem viděla jen Sherlocka a celou tu další vášeň jsem úplně propásla. To jsem ale ostuda .-)
Aww Chuck a Blair jsou moje srdcovka, já bych možná ještě přihodila Sheldona s Amy, kdy Sheldon poprvé políbí Amy, ta scéna byla nezapomenutelná, myslím že se mi vryla do mozku.
https://www.youtube.com/watch?v=zva3SRxQCv0
Potešil a pobavil ma Sherlock. Delena mi už čoraz viac lezie na nervy, možno keby sa nezjavila v tomto rebríčku, tak by som aj na nich zabudla. Vcelku ma už vôbec nebavia. Chýba mi tu mimochodom kapitán Jack Harkness z Doctora Who a jeho bozk s Doctorom! To je epické a nie nejaká Delena. :/ S Ezriou vcelku súhlasím, pomaly si ich zase obľubujem. A viem, že toto závisí od vkusu, ale mne tu ako taká spomienka a úcta, chýba aj bozk Finna a Rachel z Glee. Buď ten prvý, dal by sa označiť za amatérsky vystresovaný. Alebo keď sa pobozkali na Nationals po pesničke a celá sála stíchla. A že medzi nimi chémia bola sa poprieť nedá, keďže ich predstavitelia sa dali aj spolu dokopy. No a nakoniec ku sklamaniu by som pridala absenciu bozku Buffy a Angela (na výber ich bolo naozaj dosť veľa), prípadne posledný bozk Buffy a Spikea.
Dann napsal(a):
Trochu mi tu chybí polibek Barneyho a Robin z How I Met Your Mother, když se zasnoubili na střeše WWN Buiding, bylo to úplně dokonalé
odkaz
odkaz souhlasím... taky mi chybí Barney+Robin, ale trochu jiný video - omlouvám se, lepší jsem na YT nenašla :S
Každopádně Chuck a Blair -> nejvíc nejlepší polibek všech dob.. to nikdy žádnej seriál už netroufne ;)
a souhlasím s amelia.cz -> ten teda v seznamu chybí 100%, protože to byla tak neočekávaná událost, že si zaslouží zmínku ;)
Mnohé seriály jsem neviděla, ale oceňuju odkazy na youtube - ty mi u prvního dílu chyběly a musela jsem pracně hledat.. :-)
Souhlasím s některými diskutujícími, že další nezapomenutelné jsou Carterová a O´Neill a taky Sheldon a Amy.
Pro mě ale je ten nej polibek ze seriálu JAG - mezi Harmem a Sarah. Buď ten ze třetí série, kdy Harm políbí Sarah, protože vypadá stejně jako jeho zavražděná expřítelkyně:
odkaz
nebo (a to spíš) ten ze zásnub (nebo co to je) Sarah a Brumbyho (6x22):
odkaz
Nie som fanúšik Ezra a Arii ale musím povedať že tento bozk bol dokonalý :) a Sherlock, mám ho rada ale proste nie, ten bozk nebol ozajstný ale ten štýl bol vážne dobrý.
Ale Delena si to zaslúži, tak dlho som na to čakala a keď sa to stalo bola som z toho mimo a ešte som si to aj viackrát pustila, nemohla som tomu uveriť :)
amelia.cz napsal(a):
Aww Chuck a Blair jsou moje srdcovka, já bych možná ještě přihodila Sheldona s Amy, kdy Sheldon poprvé políbí Amy, ta scéna byla nezapomenutelná, myslím že se mi vryla do mozku.
https://www.youtube.com/watch?v=zva3SRxQCv0
Zcela s tebou souhlasím. A první pusa Shamy mi vytvořila na obličeji tak velký úsměv, že to ani není možné - tohle byla pro mě snad ta nejočekávanější pusa ve všech seriálech. A Chuck a Blair...ti mají mezi sebou úžasnou chemii.
Mirka82 napsal(a):
Mnohé seriály jsem neviděla, ale oceňuju odkazy na youtube - ty mi u prvního dílu chyběly a musela jsem pracně hledat.. :-)
U prvního článku bylo speciálně námi vytvořené video, kde všechny polibky byly pohromadě :)
ragelly napsal(a):
U prvního článku bylo speciálně námi vytvořené video, kde všechny polibky byly pohromadě :)
To jo, ale když pak chtěl člověk (teda jako já) najít jen některé určité momenty, musel pátrat... :-) Ta současná varianta je pro mě příjemnější - přečtu, pustím. (y)
Joey&Pacey, Kate&Sawyer a Chuck&Blair jsou mé nejoblíbenější polibky vůbec. Ještě bych přidala polibek Veronica&Logan a jsem happy celý den :)
Kate a Sawyer byli dobří, nečekal jsem to a pak ještě to že ji podvedl. To se mi líbilo :D
Luteka napsal(a):
Joey&Pacey, Kate&Sawyer a Chuck&Blair jsou mé nejoblíbenější polibky vůbec. Ještě bych přidala polibek Veronica&Logan a jsem happy celý den :)
Ten byl v minulém článku :)
Super článok, seriálové bozky milujem! Vďaka za článok aj za odkazy na youtube :)
S prvou trojkou absolútne súhlasím. Damon+Elena bol pre mňa vtedy úplne megasuper okamih, doteraz som si pamätala, v ktorej epizóde ten bozk bol. Zoe+Wade je moja obľúbená dvojica ever, úplne najviac ich milujem (vidím to tak, že teraz budem ďalšiu hodinu pozerať na youtube videá :D) a Sawyer+Kate boli v Lost mojimi favoritmi a vždy som hrozne chcela, aby boli spolu a všetky ich scény som milovala.
Okrem týchto troch som poznala ešte Sherlocka a PLL, aj tie bozky boli fajn, hlavne Sherlockov príchod :D Ostatné seriály nepozerám, ale videá na youtube som si pozrela všetky.
Musím ale napísať, že mojim úplne najTOP bozkom stále zostáva Logan+Veronica z minulého článku :)
Ja by som pridala Klaus a Caroline z TVD 5x11 pre mňa jeden z mála svetlých momentov 5. série.
https://www.youtube.com/watch?v=a1DdE2XGdiY
Výborný článek. Ostatně jako většina tvých článků, ragelly! :-)
Někeré polibky, pravda, neznám. Ale tady spíš záleží na každém člověku jednotlivě, jak on se na to dívá.
Někdo Upíří deníky miluje a jiný je třeba nenávidí. Já osobně je mám ráda a tak jsem s prvním místem spokojená.
Jen tak dál ;-)
Ještěze sis Evi prosadila svou Chicago fire je bomba samozrejme hart je též super tam akorát scénu pokazí blboun George a teda na Sherlocka se těším už delší dobu
No, rozhodné žádný Ezra, žádná Elena, ale Vybral bych jeden z LOST- Jin a Sun, ani jeden z nich nebyli takové modelky, jako Elena atd.., ale byly pokaždé epické a krásné. Třeba jejich poslední, nebo ten kdy se po 3 letech viděli a mysleli se jeden z nich z nich už je mrtvý. To jsou ty pravé polibky, které by to měly vyhrát.
Já bych asi místo Arii a Ezry dala tu Hannu s Calebem, ale to je fuk. Každopádně jako první mě napadlo, že mi zde chybí Patrick Jane a Teresa Lisbon (Mentalist 6x22). Pak jsem si také vzpomněla na Jess a Nicka, TO bylo epický (New girl 2x15)!! Ten byl asi nejlepší. Mno a pak případně Klaus a Caroline (The Vampire Diaries 5x11). Jinak celkem souhlasím.
Silencia napsal(a):
Já bych asi místo Arii a Ezry dala tu Hannu s Calebem, ale to je fuk. Každopádně jako první mě napadlo, že mi zde chybí Patrick Jane a Teresa Lisbon (Mentalist 6x22). Pak jsem si také vzpomněla na Jess a Nicka, TO bylo epický (New girl 2x15)!! Ten byl asi nejlepší. Mno a pak případně Klaus a Caroline (The Vampire Diaries 5x11). Jinak celkem souhlasím.
Já na New Girl četla v diskuzích snad na všech zahraničních webech, že byl fakt bombastický ten v Cooler, ale jak jsem na něj koukala, tak mi přišel celkem obyčejný, možná je to tím, že jsem to měla bez kontextu. Původně jsem ho tam dát chtěla, ale jak jsem ho viděla, tak jsem si to rozmyslela, no.
KubíkRafíkZamík napsal(a):
No, rozhodné žádný Ezra, žádná Elena, ale Vybral bych jeden z LOST- Jin a Sun, ani jeden z nich nebyli takové modelky, jako Elena atd.., ale byly pokaždé epické a krásné. Třeba jejich poslední, nebo ten kdy se po 3 letech viděli a mysleli se jeden z nich z nich už je mrtvý. To jsou ty pravé polibky, které by to měly vyhrát.
Jo, z Lost by se dala udělat úplně nová desítka :)
Ach jo, doufala jsem v New girl.
Buffyna napsal(a):
Potešil a pobavil ma Sherlock. Delena mi už čoraz viac lezie na nervy, možno keby sa nezjavila v tomto rebríčku, tak by som aj na nich zabudla. Vcelku ma už vôbec nebavia. Chýba mi tu mimochodom kapitán Jack Harkness z Doctora Who a jeho bozk s Doctorom! To je epické a nie nejaká Delena. :/ S Ezriou vcelku súhlasím, pomaly si ich zase obľubujem. A viem, že toto závisí od vkusu, ale mne tu ako taká spomienka a úcta, chýba aj bozk Finna a Rachel z Glee. Buď ten prvý, dal by sa označiť za amatérsky vystresovaný. Alebo keď sa pobozkali na Nationals po pesničke a celá sála stíchla. A že medzi nimi chémia bola sa poprieť nedá, keďže ich predstavitelia sa dali aj spolu dokopy. No a nakoniec ku sklamaniu by som pridala absenciu bozku Buffy a Angela (na výber ich bolo naozaj dosť veľa), prípadne posledný bozk Buffy a Spikea.
Opět s tebou ve všem souhlasím. Finn a Rachel byli opravdu epický pár a Spuffy taky.
Ta Delena na prvním místě mi celý článek znechutila.
Megan napsal(a):
Opět s tebou ve všem souhlasím. Finn a Rachel byli opravdu epický pár a Spuffy taky.
Ta Delena na prvním místě mi celý článek znechutila.
Slova, která autor po hodinách práce vždy rád slyší :)
ragelly napsal(a):
Slova, která autor po hodinách práce vždy rád slyší :)
Kdo rád sklízí chválu, musí přimat i kritiku( i když toto není buhvíjaká kritika, ale stejně). Já to samozřejmě nemyslela ve zlém. Je to jinak pěkně napsaný článek, ale já mám na Delena pár tak silnou averzi, že si nemohu pomoci. Je to odemně trochu krátkozraké, za to se omlouvám, ale když nesnášís, není co řešit.
Megan napsal(a):
Kdo rád sklízí chválu, musí přimat i kritiku( i když toto není buhvíjaká kritika, ale stejně). Já to samozřejmě nemyslela ve zlém. Je to jinak pěkně napsaný článek, ale já mám na Delena pár tak silnou averzi, že si nemohu pomoci. Je to odemně trochu krátkozraké, za to se omlouvám, ale když nesnášís, není co řešit.
Já jsem připravená na kritiku u každého článku, věř mi :) Nicméně lépe přijímám tu, která je konstruktivní. Tím ti samozřejmě neberu tvůj názor, taky u některých seriálů mám hodně silné city a názory :)
super článek,ale...
Pusa v Sherlockovi se vlastně neudála,je to jen Andersonova představivost,ale potěšilo mně že se na Sherlolly nezapomíná :D
http://www.youtube.com/watch?v=TBG--l4t3WY
tady je jeden
Chybi mi tu polibek z Chuvy k pohledani, jak zkouseli Shakespeara :-))
A Barney a Robin v taxiku taky :-)))
jé konečně Joey a Pacey :-), jsem ráda i Hart, Zoe a Wadeovi fandím. No nikdy tu nemůže být vše, na co si jednotlivý z vás vzpomene :-) Moc děkuji článkařům za TOPky.
Souhlasím s polibkem Eleny a Damona, čekala jsem na něho dlouho a byla jsem ještě šťastnější, když do toho vsadili tak hezky mou Never Let Me Go :) Ale určitě mi tady chybí Robin a Barney, Sheldon a Amy, Booth a Kůstka. Shamy na mě prostě zapůsobila...nemohla jsem uvěřit a jen se smála :D Takže doufám, že bude 3. díl :)
Přidala bych BaB konec 2x15. Sice mě s tímhle seriálem mnozí vypískají, ale tohle se docela povedlo. A pokud ne BaB, pak zcela určitě Fleming, hned první díl. Takový SM polibek s padajícími bombami se hned tak nevidí...
S Delenou souhlasím, Damon si to po těch třech letech zasloužil. I když formulace, že nerozuměl, proč Elena odešla není přesná. Jeho: "Why not." vypovídá jasně. Ten přesně věděl proč a hlavně co chce...
Sherlock je u mňa na prvom mieste a hneď po ňom je Damon s Elenou, ktorých bozk bol vtedy dokonalý <3
Hrozně se mi líbí Zoye + Wade. HoD jsem si hrozně zamilovala pro mě jasný topka :D
Vyderacsky polibek !
Já bych se přiklonila třeba k polibku z Pána času Doctor a Rose ve 4. sérii. Polibek na rozloučenou... :)
S 1. miestom jednoznačne súhlasím, možno preto, že TVD je môj najoblúbenejší seriál (aj keď, nebyť Damona, možno ho už nesledujem). A v tej scéne je aj jeho top hláška: "When people see good, they expect good. And I don't want to have to live up to anyone's expectations."
A tiež sa pripájam k názoru, že mi tu chýba polibek Sheldona a Amy :D
Delena boží..!! <3 Tuto scénu jsem si pouštěla asi milionkrát za sebou..!! Užasné ale co já také miluji je scéna v PLL kdy se Spencer líbá s Tobym (Spoby is the best!!!<3333333333)Spencer už vědla že je Toby "A" ....ÚŽASNÉ TYTO DVĚ PROSTĚ NEJ....FOREVER <3!
odkaz
Teteyza12 napsal(a):
Já bych se přiklonila třeba k polibku z Pána času Doctor a Rose ve 4. sérii. Polibek na rozloučenou... :)
Presne presne, s týmto súhlasím. :) To bola tak srdce drásajúca scéna, neverím, že ten, kto má srdce, pri tej scéne neplakal. Len škoda tých nevypovedaných slov na konci, mohli fanúšikom dopriať to "I love you" z úst 10-teho Doctora.
A ešte by som pridala jeden bozk, bozk Veronicy Mars a Logana Echollsa na verande domu. :)
Buffyna napsal(a):
Presne presne, s týmto súhlasím. :) To bola tak srdce drásajúca scéna, neverím, že ten, kto má srdce, pri tej scéne neplakal. Len škoda tých nevypovedaných slov na konci, mohli fanúšikom dopriať to "I love you" z úst 10-teho Doctora.
A ešte by som pridala jeden bozk, bozk Veronicy Mars a Logana Echollsa na verande domu. :)
Veronica a Logan byli v prvním díle :)
ragelly napsal(a):
Veronica a Logan byli v prvním díle :)
Áno, pardón, všimla som si to až po odoslaní komentu.
Megan Cooper napsal(a):
Na Deleně nic epického není, a dali jste je na první místo? To jste mě hodně zklamali. Byla to jen laciná napodobenina polibku Stefana a Eleny v 1S( hrála do toho Cut od Plumb). Souhlasím jen se Sawyerem a Kate a Ezriou.
Zbytek opravdu bída, a prvni místo..jakbysmet.
Co Xander a Willow? Buffy a Spike? Kurt a Blain? Nate a Jenny? Hayley a Elijah? Stefan a Katherine? Rose a Doctor?
Takových polibku a vyberete ten nejubožejší...cute.
No, Buffy a Spike jsou již v jiném článku o legendárních polibcích.
S Rose a Doctorem plně souhlasím, i když nikdy neměli moc společných romantických scén, ale při posledním díle 2. série jsem brečela jak malá.