Diskuze k článku Piloty od Amazonu 2014: Který bude seriálem?
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
2. 9. 2014 / 13:13:53 (před 10 roky)
off

Na celý piloty koukat nechci, zase bych se navnadila a pak by z toho bylo velký kulový. Ale takhle z popisu a z těch krátkých ukázek mě zaujalo Really (páč moje játra taky už nejsou co bejvaly :D) a The Cosmopolitans. Jestli mají scénáristi alespoň trochu důvtipu, tak z přístupu Francouzů k anglicky mluvícím osobám by se dalo něco vytřískat :).

Nobody expects the spanish inquisition!
Clear
Autorka článku | Cool level: 53 | Roy
2. 9. 2014 / 14:01:25 (před 10 roky)
off

Po prvním ohledání se mi nejvíc líbí z těch nových The Cosmopolitans a Hysteria. Ale ještě jsem je neviděla, jen ty trailery. Ale plánuju vidět piloty všechny. :-)

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
2. 9. 2014 / 14:27:41 (před 10 roky)
off

Ja by som si z týchto piatich pozrela The Cosmopilitans kvôli Adamovi Brodymu. Inak z tých minuloročných (resp. tohtoročných, ale minulosezónnych) pilotov sa najviac teším na seriál Bosch. :)
btw. vo vete pred videom je menší preklep :) "A nakonec video, ve kterém se můžete na všech pět pilotů povídat."

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 9. 2014 / 14:28:18
Clear
Autorka článku | Cool level: 53 | Roy
2. 9. 2014 / 14:48:09 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

btw. vo vete pred videom je menší preklep :) "A nakonec video, ve kterém se můžete na všech pět pilotů povídat."

Díky, opravím, jedna z mých klasických chyb. Takových jsem už v titulcích měla dost. :-)

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
2. 9. 2014 / 15:35:01 (před 10 roky)
off

No nevím, ani z jednoho nejsem nějak extra odvařenej. The Cosmopolitans může být zajímavé, Really vypadá fádně, Hysteria by se mohla sakra povést a Rob Perlman by mohla být žánrovka, ale také pěkně nudná. No tak uvidíme :D

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
2. 9. 2014 / 16:10:23 (před 10 roky)
off

Podle popisu mě teda nenalákalo vůbec nic, asi jsem moc náročná :D. Všechno ale záleží na tom, jak se to natočí, jak se to vypráví,... Kdybych nebyla tak líná, tak bych se na ty piloty možná i podívala, ale... :D

stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 9. 2014 / 17:09:29 (před 10 roky)
off

Díky za článek. Popisky ani upoutávky mě teda vůbec nechytly, ale vždycky si v takový chvíli vzpomenu na jinej zdejší článek, kde byly tyhle úvodní popisky k seriálům, ze kterých se pak staly hity. Obsazení vypadá všude zajímavě, The After loni bylo dobrý, na Bosche se těším, tak ty letošní piloty asi i tak zkusím.

Calderon
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 9. 2014 / 21:24:25 (před 10 roky)
off

The Cosmopolitans a Hysteria mají dle mě největší šanci, ale nejsem teda odvařený ani z jednoho, čím to je? Přitom Amazon by mohl nabídnout víc...

ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
3. 9. 2014 / 10:07:24 (před 10 roky)
off

No nic moc. Jediné, co mě zaujalo, je The After, ostatní si asi odpustím.

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 9. 2014 / 10:08:17
Moty
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
3. 9. 2014 / 11:06:48 (před 10 roky)
off

Doufam, že potvrdí The Rebels :)