Na celý piloty koukat nechci, zase bych se navnadila a pak by z toho bylo velký kulový. Ale takhle z popisu a z těch krátkých ukázek mě zaujalo Really (páč moje játra taky už nejsou co bejvaly :D) a The Cosmopolitans. Jestli mají scénáristi alespoň trochu důvtipu, tak z přístupu Francouzů k anglicky mluvícím osobám by se dalo něco vytřískat :).
Po prvním ohledání se mi nejvíc líbí z těch nových The Cosmopolitans a Hysteria. Ale ještě jsem je neviděla, jen ty trailery. Ale plánuju vidět piloty všechny. :-)
Ja by som si z týchto piatich pozrela The Cosmopilitans kvôli Adamovi Brodymu. Inak z tých minuloročných (resp. tohtoročných, ale minulosezónnych) pilotov sa najviac teším na seriál Bosch. :)
btw. vo vete pred videom je menší preklep :) "A nakonec video, ve kterém se můžete na všech pět pilotů povídat."
Lill napsal(a):
btw. vo vete pred videom je menší preklep :) "A nakonec video, ve kterém se můžete na všech pět pilotů povídat."
Díky, opravím, jedna z mých klasických chyb. Takových jsem už v titulcích měla dost. :-)
No nevím, ani z jednoho nejsem nějak extra odvařenej. The Cosmopolitans může být zajímavé, Really vypadá fádně, Hysteria by se mohla sakra povést a Rob Perlman by mohla být žánrovka, ale také pěkně nudná. No tak uvidíme :D
Podle popisu mě teda nenalákalo vůbec nic, asi jsem moc náročná :D. Všechno ale záleží na tom, jak se to natočí, jak se to vypráví,... Kdybych nebyla tak líná, tak bych se na ty piloty možná i podívala, ale... :D
Díky za článek. Popisky ani upoutávky mě teda vůbec nechytly, ale vždycky si v takový chvíli vzpomenu na jinej zdejší článek, kde byly tyhle úvodní popisky k seriálům, ze kterých se pak staly hity. Obsazení vypadá všude zajímavě, The After loni bylo dobrý, na Bosche se těším, tak ty letošní piloty asi i tak zkusím.
The Cosmopolitans a Hysteria mají dle mě největší šanci, ale nejsem teda odvařený ani z jednoho, čím to je? Přitom Amazon by mohl nabídnout víc...
No nic moc. Jediné, co mě zaujalo, je The After, ostatní si asi odpustím.
Doufam, že potvrdí The Rebels :)