Najlepší:
A to Z
Najhorší:
State of affairs
1. zrušený:
Constantine
Těším se na A to Z :)
Constantina už mám vo Watchliste, aj ked pilot som ešte nevidel. Zvyšok ma zase vôbec nezaujíma :)
Nejlepší asi bude State of Affairs a Constantine. Nejhorší The Mysteries of Laura, Unbreakable Kimmy Schmidt, Bad Judge... no, vlastně prakticky všechny letošní sitcomy. Ale abych NBC nekřivdil, tak A to Z není zas tak zlé. A je to škoda, ale jedním z prvních zrušených bude podle mého Constantine, ten páteční slot ho prostě zabije.
Constantine. Co jiného? Ještě mě trošku láká A to Z, i když to není typ seriálu, na který obvykle koukám. Tohle vypadá zábavně. Určitě zkusím. Jinak mě nezaujalo nic jiného.
Zrovna zde to vidím právě na A to Z, Marry Me... sakra je na mě ještě vůbec něco chlapského? :D :D
A pak samozřejmě i na Constantina, kterého se už od začátku dosti obávám - vypadá to dosti béčkově. Ale třeba tak působili pouze trailery, jelikož na pilotní díl čekám až při oficiální premiéře. Na veřejnoprávní televizi to takovýto seriál bude mít hodně těžké a pátek, no obávám se, ale zase by to naopak mohl být nový tahoun série.
No jak už nějakou dobu říkám, následující sezóna je prostě blbá a těším se jen na ty superhrdinovky, novinky od Netflixu a samozřejmě na nové dramata z USA Network produkce.
Tyhle články je lepší číst aspoň kus v sezóně než na začátku...