Diskuze k článku Článkaři tvrdí: NBC je oříšek
dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
12. 9. 2014 / 17:00:34 (před 10 roky)
off

Najlepší:
A to Z
Najhorší:
State of affairs
1. zrušený:
Constantine

Nesúhlasíš? Trhni si!
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
12. 9. 2014 / 17:57:26 (před 10 roky)
off

Těším se na A to Z :)

kolibrik7
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
12. 9. 2014 / 18:02:55 (před 10 roky)
off

Constantina už mám vo Watchliste, aj ked pilot som ešte nevidel. Zvyšok ma zase vôbec nezaujíma :)

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
12. 9. 2014 / 18:14:12 (před 10 roky)
off

Nejlepší asi bude State of Affairs a Constantine. Nejhorší The Mysteries of Laura, Unbreakable Kimmy Schmidt, Bad Judge... no, vlastně prakticky všechny letošní sitcomy. Ale abych NBC nekřivdil, tak A to Z není zas tak zlé. A je to škoda, ale jedním z prvních zrušených bude podle mého Constantine, ten páteční slot ho prostě zabije.

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 9. 2014 / 18:51:50 (před 10 roky)
off

Constantine. Co jiného? Ještě mě trošku láká A to Z, i když to není typ seriálu, na který obvykle koukám. Tohle vypadá zábavně. Určitě zkusím. Jinak mě nezaujalo nic jiného.

Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
12. 9. 2014 / 21:25:02 (před 10 roky)
off

Zrovna zde to vidím právě na A to Z, Marry Me... sakra je na mě ještě vůbec něco chlapského? :D :D
A pak samozřejmě i na Constantina, kterého se už od začátku dosti obávám - vypadá to dosti béčkově. Ale třeba tak působili pouze trailery, jelikož na pilotní díl čekám až při oficiální premiéře. Na veřejnoprávní televizi to takovýto seriál bude mít hodně těžké a pátek, no obávám se, ale zase by to naopak mohl být nový tahoun série.
No jak už nějakou dobu říkám, následující sezóna je prostě blbá a těším se jen na ty superhrdinovky, novinky od Netflixu a samozřejmě na nové dramata z USA Network produkce.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
10. 2. 2015 / 16:59:29 (před 9 roky)
off

Tyhle články je lepší číst aspoň kus v sezóně než na začátku...