Diskuze k článku Krmení pro watchlist: Z Nation
dinko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
12. 9. 2014 / 19:10:47 (před 10 roky)
off

the walking dead is the best

dinko
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 9. 2014 / 19:44:19 (před 10 roky)
off

Nevypadá to úplně nejhůř, no ještě uvidím. Nelíbí se mi že zombíci běhají stejně jak lidi a taky že tam je zas nějaký vyvolený co je může zachránit. Michaela z Lostu taky moc nemusím, pořád mě štval s Waltem a neodpustil jsem mu že mi zabil Anu Luciu :D Ikdyž ten díl byl boží!

twd12
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 9. 2014 / 20:19:01 (před 10 roky)
off

TWD je môj najobľúbenejší seriál.... ale i tak si pozriem Z Nation :D

The Walking Dead www.twd12.webnode.sk The 100 www.the100.webnode.sk Teen Wolf www.teenwolf3.webnode.sk Všetky epizódy online i download !!!
akyf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 9. 2014 / 21:34:43 (před 10 roky)
off

Sice už je těch zombíků a upírů a všeho nějak moc, ale upoutávka vůbec nevypadá špatně - včetně obsazení, kde je celkem sympatické. Asi tomu dám šanci.

Akyf
nekronaut
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 9. 2014 / 00:11:30 (před 10 roky)
off

zdá sa mi to alebo sa nejak téma zombii a "vírus" spopulárnila ? Pomaly sa mi to začne pliesť :D napr. Helix , walking dead , strain , last ship atd..

You can´t always get what you want
Scarbrow
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
13. 9. 2014 / 06:02:02 (před 10 roky)
off

Rovnou to mohli nazvat Left4Dead.

LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
13. 9. 2014 / 10:30:39 (před 10 roky)
off

Já se docela těším. Mám tento post-apokalyptický žánr ráda. Mám jen dotaz, jestli bude někdo ze serialzone dělat i titulky?

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Cherry :-*
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 9. 2014 / 16:26:53 (před 10 roky)
off

TWD jsem sice ještě neviděla, ale plánuji to. Nemohu tedy porovnávat, což si myslím, že je dobře. Šanci tomu samozřejmě dám... Upoutávka mě zaujala a obsazení také.

Seriály jsou moje droga a tato stránka je bránou do sedmého nebe. - Cherry :-*
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
13. 9. 2014 / 17:54:16 (před 10 roky)
off

hmm, tak som dopozeral pilot, a dá sa to...najprv som po 5. sekundách skočil na net zistiť si, prečo bolo na začiatku v titulkoch "Asylum" a hneď som si spomenul, že toto je ten seriál, na kt. sa tak strašne neteším :D ale hej, ak to beriete ako srandu, dá sa na tom zabaviť a pre mňa osobne to bude pekné guilty pleasure, sledujem ďalej :) akurát zamrzí, že sa do takéhoto niečoho pustilo práve SyFy, zrejme už šetria, kde sa dá :/ ale zase potešili vodní zombies "playing possum" :D - to bolo perfektné...taktiež baby zombie - jak ho tam naháňal ten černoch v tej garáži, no úžas :D a tiež sa mi páčia vo všeobecnosti "rýchli" zombíci, narozdiel od WD nejaká zmena, a určite zmena aj k lepšiemu, aspoň v niečom...seriál má tak väčší potenciál byť "neustále" akčný :)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 9. 2014 / 17:29:11 (před 10 roky)
off

No ten první díl byl na mě akční možná až moc, když to beru s humorem, tak docela fajn strávený čas, ale to by to tedy mohlo být kratší…

Pokud jde o obsazení hlavních rolí, tak Harold Perrineau se v seriálu teda moc dlouho nezdržel.

petrvyhy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
14. 9. 2014 / 21:23:26 (před 10 roky)
off

Nu, uvidíme. První díl za sebou. Asi se podívám jak to bude pokračovat dál, ale nebudu to nějak "žrát". V tomto žánru prostě pro mě vede TWD

Tony-Z
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
16. 9. 2014 / 09:36:01 (před 10 roky)
off

TWD jsem opustil v polovině třetí série, když se už úplně přestali řešit zombie a bylo to jen o lidech. U Z Nation hodlám vydržet do stejného bodu. Zatím zábava, i když místy až moc "komediální".

VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
16. 9. 2014 / 10:52:07 (před 10 roky)
off

Tak Pilot určo co nejdříve zkusím, pokud je to jiné jak TWD jedině dobře pro oba seriály :-)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
16. 2. 2015 / 22:01:00 (před 9 roky)
off

Tak jako já to plánovala, ale tenhle popis mě fakt zaujal. Na TWD mi právě vadilo, jak vážně to berou. Nejlepší zombie verze byla Zombieland a ten to nebral vážně ale vůbec.

Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
17. 2. 2015 / 02:30:23 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Tak jako já to plánovala, ale tenhle popis mě fakt zaujal. Na TWD mi právě vadilo, jak vážně to berou. Nejlepší zombie verze byla Zombieland a ten to nebral vážně ale vůbec.

Zombieland to bohužel není (to bych se radostí zbláznila), je vidět nízký rozpočet, ale Zéčka mě v tomhle podání baví a některé kecy mě opravdu pobavily.

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Editováno: 1x | Naposledy: 17. 2. 2015 / 02:30:51
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
17. 2. 2015 / 09:59:10 (před 9 roky)
off
Michaela Ještěrka napsal(a):

Zombieland to bohužel není (to bych se radostí zbláznila), je vidět nízký rozpočet, ale Zéčka mě v tomhle podání baví a některé kecy mě opravdu pobavily.

Až v tomhle nedoufám, ale říkám, TWD je prostě příliš vážné, jestli to budou brát jenom o trošku veseleji, tak to hned bude mnohem lepší.