the walking dead is the best
Nevypadá to úplně nejhůř, no ještě uvidím. Nelíbí se mi že zombíci běhají stejně jak lidi a taky že tam je zas nějaký vyvolený co je může zachránit. Michaela z Lostu taky moc nemusím, pořád mě štval s Waltem a neodpustil jsem mu že mi zabil Anu Luciu :D Ikdyž ten díl byl boží!
TWD je môj najobľúbenejší seriál.... ale i tak si pozriem Z Nation :D
Sice už je těch zombíků a upírů a všeho nějak moc, ale upoutávka vůbec nevypadá špatně - včetně obsazení, kde je celkem sympatické. Asi tomu dám šanci.
zdá sa mi to alebo sa nejak téma zombii a "vírus" spopulárnila ? Pomaly sa mi to začne pliesť :D napr. Helix , walking dead , strain , last ship atd..
Já se docela těším. Mám tento post-apokalyptický žánr ráda. Mám jen dotaz, jestli bude někdo ze serialzone dělat i titulky?
TWD jsem sice ještě neviděla, ale plánuji to. Nemohu tedy porovnávat, což si myslím, že je dobře. Šanci tomu samozřejmě dám... Upoutávka mě zaujala a obsazení také.
hmm, tak som dopozeral pilot, a dá sa to...najprv som po 5. sekundách skočil na net zistiť si, prečo bolo na začiatku v titulkoch "Asylum" a hneď som si spomenul, že toto je ten seriál, na kt. sa tak strašne neteším :D ale hej, ak to beriete ako srandu, dá sa na tom zabaviť a pre mňa osobne to bude pekné guilty pleasure, sledujem ďalej :) akurát zamrzí, že sa do takéhoto niečoho pustilo práve SyFy, zrejme už šetria, kde sa dá :/ ale zase potešili vodní zombies "playing possum" :D - to bolo perfektné...taktiež baby zombie - jak ho tam naháňal ten černoch v tej garáži, no úžas :D a tiež sa mi páčia vo všeobecnosti "rýchli" zombíci, narozdiel od WD nejaká zmena, a určite zmena aj k lepšiemu, aspoň v niečom...seriál má tak väčší potenciál byť "neustále" akčný :)
No ten první díl byl na mě akční možná až moc, když to beru s humorem, tak docela fajn strávený čas, ale to by to tedy mohlo být kratší…
Pokud jde o obsazení hlavních rolí, tak Harold Perrineau se v seriálu teda moc dlouho nezdržel.
Nu, uvidíme. První díl za sebou. Asi se podívám jak to bude pokračovat dál, ale nebudu to nějak "žrát". V tomto žánru prostě pro mě vede TWD
TWD jsem opustil v polovině třetí série, když se už úplně přestali řešit zombie a bylo to jen o lidech. U Z Nation hodlám vydržet do stejného bodu. Zatím zábava, i když místy až moc "komediální".
Tak Pilot určo co nejdříve zkusím, pokud je to jiné jak TWD jedině dobře pro oba seriály :-)
Tak jako já to plánovala, ale tenhle popis mě fakt zaujal. Na TWD mi právě vadilo, jak vážně to berou. Nejlepší zombie verze byla Zombieland a ten to nebral vážně ale vůbec.
ševča napsal(a):
Tak jako já to plánovala, ale tenhle popis mě fakt zaujal. Na TWD mi právě vadilo, jak vážně to berou. Nejlepší zombie verze byla Zombieland a ten to nebral vážně ale vůbec.
Zombieland to bohužel není (to bych se radostí zbláznila), je vidět nízký rozpočet, ale Zéčka mě v tomhle podání baví a některé kecy mě opravdu pobavily.
Michaela Ještěrka napsal(a):
Zombieland to bohužel není (to bych se radostí zbláznila), je vidět nízký rozpočet, ale Zéčka mě v tomhle podání baví a některé kecy mě opravdu pobavily.
Až v tomhle nedoufám, ale říkám, TWD je prostě příliš vážné, jestli to budou brát jenom o trošku veseleji, tak to hned bude mnohem lepší.