Vážně se těším! Doufám, že to bude krásné zavzpomínání na Veronicu Mars :)
Taky se těším, Dicka ze seriálu jsem dvakrát v lásce neměla, ale poté co ten herec byl Candy Andy v 2 Broke girls jsem ho vzala na milost :).
No ako som sa na tento seriál tešila, tak teraz za ten svet neviem, kde si to pozrieť.. :( pokiaľ ma niekto nejaké nápady, napíšte mi prosím správu :)
Lill napsal(a):
No ako som sa na tento seriál tešila, tak teraz za ten svet neviem, kde si to pozrieť.. :( pokiaľ ma niekto nejaké nápady, napíšte mi prosím správu :)
ak ti niečo hovoria "torrenty", tak ti pomôcť viem, ak nie, tak si skús nájsť nejaké linky cez Google sama...v každom prípade na ulož.to sa text "play it again dick" nepokúšaj vyhľadávať...proste...neskúšaj to a ver mi ;D
inekafe napsal(a):
ak ti niečo hovoria "torrenty", tak ti pomôcť viem, ak nie, tak si skús nájsť nejaké linky cez Google sama...v každom prípade na ulož.to sa text "play it again dick" nepokúšaj vyhľadávať...proste...neskúšaj to a ver mi ;D
neskoro :D :D
Konečne po takmer pol roku som si pozrela všetky epizódy, a teda zo začiatku ma to nudilo, ale asi tak od 5.časti sa to celkom rozbehlo a dá sa povedať, že to bolo zábavné :D ale viac ako 60% by som tomu dala len preto, lebo Veronica Mars.