Diskuze k článku Krmení pro watchlist: Play It Again, Dick
Elža
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 9. 2014 / 18:14:39 (před 10 roky)
off

Vážně se těším! Doufám, že to bude krásné zavzpomínání na Veronicu Mars :)

A když všechno ostatní selže, nechte si narůst vlasy a bude to v pohodě.
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
16. 9. 2014 / 20:31:02 (před 10 roky)
off

Taky se těším, Dicka ze seriálu jsem dvakrát v lásce neměla, ale poté co ten herec byl Candy Andy v 2 Broke girls jsem ho vzala na milost :).

Nobody expects the spanish inquisition!
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
17. 9. 2014 / 19:44:22 (před 10 roky)
on

No ako som sa na tento seriál tešila, tak teraz za ten svet neviem, kde si to pozrieť.. :( pokiaľ ma niekto nejaké nápady, napíšte mi prosím správu :)

Editováno: 2x | Naposledy: 17. 9. 2014 / 19:45:09
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
17. 9. 2014 / 20:28:08 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

No ako som sa na tento seriál tešila, tak teraz za ten svet neviem, kde si to pozrieť.. :( pokiaľ ma niekto nejaké nápady, napíšte mi prosím správu :)

ak ti niečo hovoria "torrenty", tak ti pomôcť viem, ak nie, tak si skús nájsť nejaké linky cez Google sama...v každom prípade na ulož.to sa text "play it again dick" nepokúšaj vyhľadávať...proste...neskúšaj to a ver mi ;D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Lill
17. 9. 2014 / 20:31:23 (před 10 roky)
on
inekafe napsal(a):

ak ti niečo hovoria "torrenty", tak ti pomôcť viem, ak nie, tak si skús nájsť nejaké linky cez Google sama...v každom prípade na ulož.to sa text "play it again dick" nepokúšaj vyhľadávať...proste...neskúšaj to a ver mi ;D

neskoro :D :D

Lill
9. 3. 2015 / 18:45:54 (před 9 roky)
on

Konečne po takmer pol roku som si pozrela všetky epizódy, a teda zo začiatku ma to nudilo, ale asi tak od 5.časti sa to celkom rozbehlo a dá sa povedať, že to bolo zábavné :D ale viac ako 60% by som tomu dala len preto, lebo Veronica Mars.