No to snad ne! Myslím, že poslední řadu doslova přetrpím, ale nerada nechávám seriály rozkoukané, zvlášť, když už zbývá poslední řada - pevně doufám, že je to pravda a další už nebude. Tak jen kvůli Kurtovi...
Karofsky bude randit s Blainem? Teď si vůbec nevybavuju, že by se rozešli s Kurtem. Každopádně taky doufám, že série bude opravdu poslední
Proboha, to je slepenina!Dobře, že už to fakt končí. Škoda toho ze začátku fantastického seriálu. To to dopadlo.
jéžiši,no dokoukat to musím,nerada opuštím lod před přístavem,ale první a druhé sérii se stejně nic nevyrovná
Já jdu teda proti všem, ale těším se :) Hlavně na Quinn, její hostování mě v pozdějších sériích vždycky potěšilo. Taky se mi líbí, že se obnoví sbor v McKinley a příběh se vrátí tam, navíc se tam tímto způsobem vrátí i Rachel a Kurt, podle mě to je skvělý nápad, New York už se mi přejedl. Taky vítám, že nové postavy z posledních dvou řad nebudou moc přítomné. Jsem určitě zvědavá, jak ta závěrečná série dopadne, těším se.
Mě se to všechno nějak nezdá.. :D Už jsem se naučila, že Ryanovi moc spoilery nevěřím, takže doufám, že to bude vypadat jinak.. (Blaine a Karofsky? WTF? :D)
Fúha, tak to už sú veru riadne zmeny. Jediné čo mi nevadí je vynechanie tých mladších ročníkov, tí si v mojom srdci miesto akosi nenašli. Pri čítaní ostatných zmien...ak je to skutočne tak, tak som veruže aj rada, že ide o poslednú sériu, škoda len, že to musí končiť takto sfušovane a nie so všetkou slávou ako to dokážu niektoré seriály.
Blaine a Karofsky really??! :D A tie prezývky ma dostali :D