Diskuze k článku Glee se chystá na návrat starých známých
Mania Dardeville
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 9. 2014 / 13:10:28 (před 10 roky)
off

No to snad ne! Myslím, že poslední řadu doslova přetrpím, ale nerada nechávám seriály rozkoukané, zvlášť, když už zbývá poslední řada - pevně doufám, že je to pravda a další už nebude. Tak jen kvůli Kurtovi...

...quia victus de mea adhibeo talis, qualls eas...
Poltar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
29. 9. 2014 / 13:48:09 (před 10 roky)
off

Karofsky bude randit s Blainem? Teď si vůbec nevybavuju, že by se rozešli s Kurtem. Každopádně taky doufám, že série bude opravdu poslední

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
29. 9. 2014 / 15:03:03 (před 10 roky)
off

Proboha, to je slepenina!Dobře, že už to fakt končí. Škoda toho ze začátku fantastického seriálu. To to dopadlo.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
29. 9. 2014 / 15:26:35 (před 10 roky)
off

jéžiši,no dokoukat to musím,nerada opuštím lod před přístavem,ale první a druhé sérii se stejně nic nevyrovná

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 9. 2014 / 15:38:25 (před 10 roky)
on

Já jdu teda proti všem, ale těším se :) Hlavně na Quinn, její hostování mě v pozdějších sériích vždycky potěšilo. Taky se mi líbí, že se obnoví sbor v McKinley a příběh se vrátí tam, navíc se tam tímto způsobem vrátí i Rachel a Kurt, podle mě to je skvělý nápad, New York už se mi přejedl. Taky vítám, že nové postavy z posledních dvou řad nebudou moc přítomné. Jsem určitě zvědavá, jak ta závěrečná série dopadne, těším se.

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
29. 9. 2014 / 16:18:24 (před 10 roky)
off

Mě se to všechno nějak nezdá.. :D Už jsem se naučila, že Ryanovi moc spoilery nevěřím, takže doufám, že to bude vypadat jinak.. (Blaine a Karofsky? WTF? :D)

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Nerya
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
29. 9. 2014 / 17:25:50 (před 10 roky)
off

Fúha, tak to už sú veru riadne zmeny. Jediné čo mi nevadí je vynechanie tých mladších ročníkov, tí si v mojom srdci miesto akosi nenašli. Pri čítaní ostatných zmien...ak je to skutočne tak, tak som veruže aj rada, že ide o poslednú sériu, škoda len, že to musí končiť takto sfušovane a nie so všetkou slávou ako to dokážu niektoré seriály.

Na konci mojej križovatky stojí dom. Na brehu jazera. Skutočný,nevysnívaný.
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
29. 9. 2014 / 18:33:58 (před 10 roky)
off

Blaine a Karofsky really??! :D A tie prezývky ma dostali :D

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”