Diskuze k článku AMC dramaticky mění programovou skladbu
stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 10. 2014 / 13:55:07 (před 10 roky)
off
Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
10. 10. 2014 / 18:14:56 (před 10 roky)
off

Ovšem předtím ještě museli zaříznout skriptovaného Longmire, že.. Zabít je málo.

Btw. vyvíjen pro Xbox.. cože? Minul sem něco?

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
10. 10. 2014 / 18:43:46 (před 10 roky)
off
Mescalamba napsal(a):

Ovšem předtím ještě museli zaříznout skriptovaného Longmire, že.. Zabít je málo.

Btw. vyvíjen pro Xbox.. cože? Minul sem něco?

ehm, Longmire bežal na A&E, nie na AMC :D takže plačeš na nesprávnom hrobe ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 10. 2014 / 19:42:00 (před 10 roky)
off

Jsem zvědav, jak rozsoudí Hell on Wheels...Neříkám, že by mi čtvrtá série nebavila, ale skoro vždy je naprd, když z hlavního hrdiny udělají otce a manžela. O Elamově lince ani nemluvit...

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
10. 10. 2014 / 19:52:45 (před 10 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Jsem zvědav, jak rozsoudí Hell on Wheels...Neříkám, že by mi čtvrtá série nebavila, ale skoro vždy je naprd, když z hlavního hrdiny udělají otce a manžela. O Elamově lince ani nemluvit...

HoW si stále drží slušné čísla, takže rušenie zrejme nie je na pláne...a AMC sa o svoje seriály stará, takže podľa mňa by už takto rozbehnutý seriál len tak nezrušila...ak tam nie je nejaký uspokojivý koniec...a Cullen Bohannon je stále badass, takže čo viac si priať? :D ale zase máš pravdu, že už by to mohli aj pomaly ukončiť, ja to vidím tak, že buď oznámia obnovenie na 5. sériu + že je jeho záverečná, alebo toto isté, akurát až o rok, čiže dokopy 6 sérií...ťažko povedať...alebo ideálne, keby to obnovili rovno na 5. a 6. sériu a zároveň by oznámili, že 6. bude záverečná :) ale to je najmenej pravdepodobná možnosť, si myslím...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."