Skvělá zpráva!
Ovšem předtím ještě museli zaříznout skriptovaného Longmire, že.. Zabít je málo.
Btw. vyvíjen pro Xbox.. cože? Minul sem něco?
Mescalamba napsal(a):
Ovšem předtím ještě museli zaříznout skriptovaného Longmire, že.. Zabít je málo.
Btw. vyvíjen pro Xbox.. cože? Minul sem něco?
ehm, Longmire bežal na A&E, nie na AMC :D takže plačeš na nesprávnom hrobe ;)
Jsem zvědav, jak rozsoudí Hell on Wheels...Neříkám, že by mi čtvrtá série nebavila, ale skoro vždy je naprd, když z hlavního hrdiny udělají otce a manžela. O Elamově lince ani nemluvit...
La.Volpe napsal(a):
Jsem zvědav, jak rozsoudí Hell on Wheels...Neříkám, že by mi čtvrtá série nebavila, ale skoro vždy je naprd, když z hlavního hrdiny udělají otce a manžela. O Elamově lince ani nemluvit...
HoW si stále drží slušné čísla, takže rušenie zrejme nie je na pláne...a AMC sa o svoje seriály stará, takže podľa mňa by už takto rozbehnutý seriál len tak nezrušila...ak tam nie je nejaký uspokojivý koniec...a Cullen Bohannon je stále badass, takže čo viac si priať? :D ale zase máš pravdu, že už by to mohli aj pomaly ukončiť, ja to vidím tak, že buď oznámia obnovenie na 5. sériu + že je jeho záverečná, alebo toto isté, akurát až o rok, čiže dokopy 6 sérií...ťažko povedať...alebo ideálne, keby to obnovili rovno na 5. a 6. sériu a zároveň by oznámili, že 6. bude záverečná :) ale to je najmenej pravdepodobná možnosť, si myslím...