Diskuze k článku Za mořem (už zase) chystají remake IT Crowd
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
22. 10. 2014 / 13:16:12 (před 10 roky)
off

No nevím. První pokud dopadl tragicky, ale na druhou stranu mě Bill Lawrence ještě nezklamal.. kdo ví jak to nakonec dopadne.

Vxxx
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
22. 10. 2014 / 15:05:02 (před 10 roky)
off

Nevyšlo to poprvé, nevidím důvod, proč by to mělo vyjít podruhé. Britský originál je prostě nenahraditelná klasika.

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
22. 10. 2014 / 15:24:19 (před 10 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Nevyšlo to poprvé, nevidím důvod, proč by to mělo vyjít podruhé. Britský originál je prostě nenahraditelná klasika.

Tak :)
Ti, co mají rádi originál to stejně nikdy rádi mít nebudou. Jednou už se to nepodařilo, tak proč by to podruhé mělo vyjít? Jenže na druhou stranu, seriál od Billa Lawrence mě ještě nezklamal a navíc se mu poslední dobou daří (Gruond Floor, Undateable). Už dlouho jsem nad myšlenkou "seriálu" nebyl tak rozpolcen jako tady...

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 10. 2014 / 15:41:31 (před 10 roky)
off

Nekomentuju protože to by byly samý *****. Omlouvám se, ale Američani si nedají pokoj, dokud nepo**čijou všechny britský kulty svýma "remakeama".

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
22. 10. 2014 / 17:28:07 (před 10 roky)
off
nevermore napsal(a):

Nekomentuju protože to by byly samý *****. Omlouvám se, ale Američani si nedají pokoj, dokud nepo**čijou všechny britský kulty svýma "remakeama".

say no more, Mr. Nevermore :))

#TvojNickToVystihujeAžPrílišDobre:P

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
22. 10. 2014 / 19:22:08 (před 10 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

A to se ještě nezmiňuju, že v Německu to taky remakovali :D

And when my time is up, have I done enough?