No nevím. První pokud dopadl tragicky, ale na druhou stranu mě Bill Lawrence ještě nezklamal.. kdo ví jak to nakonec dopadne.
Nevyšlo to poprvé, nevidím důvod, proč by to mělo vyjít podruhé. Britský originál je prostě nenahraditelná klasika.
lukascoolarik napsal(a):
Nevyšlo to poprvé, nevidím důvod, proč by to mělo vyjít podruhé. Britský originál je prostě nenahraditelná klasika.
Tak :)
Ti, co mají rádi originál to stejně nikdy rádi mít nebudou. Jednou už se to nepodařilo, tak proč by to podruhé mělo vyjít? Jenže na druhou stranu, seriál od Billa Lawrence mě ještě nezklamal a navíc se mu poslední dobou daří (Gruond Floor, Undateable). Už dlouho jsem nad myšlenkou "seriálu" nebyl tak rozpolcen jako tady...
Nekomentuju protože to by byly samý *****. Omlouvám se, ale Američani si nedají pokoj, dokud nepo**čijou všechny britský kulty svýma "remakeama".
nevermore napsal(a):
Nekomentuju protože to by byly samý *****. Omlouvám se, ale Američani si nedají pokoj, dokud nepo**čijou všechny britský kulty svýma "remakeama".
say no more, Mr. Nevermore :))
#TvojNickToVystihujeAžPrílišDobre:P
lukascoolarik napsal(a):
A to se ještě nezmiňuju, že v Německu to taky remakovali :D