Diskuze k článku Druhý rok s postergame
Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 11. 2014 / 00:20:38 (před 10 roky)
off

Opravdu nechápu, jak někdo dokáže uhodnout plakát hned po první nápovědě. To snad už musí být opravdoví seriáloví fanatici :) někdy to sice jde, ale většinou je nápověda dosti mlhavá.

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
10. 11. 2014 / 00:45:07 (před 10 roky)
off

Ty jo, to to letí... už 2 roky a pořád mě baví si každé pondělí lámat hlavu se "zakódovaným" obrázkem, i když někdy je šílené vůbec zjistit, co na obrázku je (moje myšlenkové pochody tomu mnohdy vůbec nepomáhají :D), natož o jaký se jedná seriál. I tak díky za to. A taky za hvězdičky k trofejím, to potěšilo :)
A jak se dařilo? Letos pád o jednu příčku. A nejtěžší kolo? Jednoznačně Underbelly, tolik pánských rozkroků jsem do té doby nikdy neprohlížela a mám dojem, že už ani nikdy prohlížet nebudu :D... ale tak nikdy neříkej nikdy, že?... abych se pak nedivila :)

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
Dori
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
10. 11. 2014 / 07:15:46 (před 10 roky)
off

Chválím POSTERGAME !!!

dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
10. 11. 2014 / 09:10:05 (před 10 roky)
off

veľa rázy sa stalo, že som si na postergame spomenul až koncom týždňa, a práve vtedy by som to vedel už po 1. nápovede; alebo som pozrel hneď pondelok, a nakoniec to bol seriál o kt. som v živote nepočul. Zákon schválnosti.

Nesúhlasíš? Trhni si!
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 11. 2014 / 10:40:34 (před 10 roky)
off

Postergame je tá najlepšia hra, čo ste kedy vymysleli, aj keď tento rok som netrávila hádaním a hľadaním toľko času, ako minulý ročník.. Ale oproti minulému roku som si polepšila o 6 miest na 66. :) Poteší aj to :)
Som zvedavá na ďalšie plgáty (osobne tie "cudzie" nemám rada, lebo ich nikdy neviem uhádnuť :D).
Vďaka za článok, a samozrejme gratulácia neporaziteľnému víťazovi inekafe :))

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 11. 2014 / 10:42:19
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
10. 11. 2014 / 13:33:40 (před 10 roky)
off

Gratulace a poklona vítězovi! Původně jsem si říkal, že bych to teď mohl zkusit dotáhnout na to první místo, když jsem se z pátého místa v prvním ročníku posunul letos na druhé, ale myslím si, že na velmistra inekafe nemá asi nikdo, takže to určitě zase nevyjde... :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 11. 2014 / 17:23:51 (před 10 roky)
off

Velká gratulace

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 11. 2014 / 21:26:04 (před 10 roky)
off

jeeej, aj trofeje sa rozdávali :) ďakujeem !

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
10. 11. 2014 / 21:43:47 (před 10 roky)
off

Děkuju moc za úžasnou hru... Jen si přeju, abych byla chytřejší a častěji to dokázala uhodnout :D.