Opravdu nechápu, jak někdo dokáže uhodnout plakát hned po první nápovědě. To snad už musí být opravdoví seriáloví fanatici :) někdy to sice jde, ale většinou je nápověda dosti mlhavá.
Ty jo, to to letí... už 2 roky a pořád mě baví si každé pondělí lámat hlavu se "zakódovaným" obrázkem, i když někdy je šílené vůbec zjistit, co na obrázku je (moje myšlenkové pochody tomu mnohdy vůbec nepomáhají :D), natož o jaký se jedná seriál. I tak díky za to. A taky za hvězdičky k trofejím, to potěšilo :)
A jak se dařilo? Letos pád o jednu příčku. A nejtěžší kolo? Jednoznačně Underbelly, tolik pánských rozkroků jsem do té doby nikdy neprohlížela a mám dojem, že už ani nikdy prohlížet nebudu :D... ale tak nikdy neříkej nikdy, že?... abych se pak nedivila :)
Chválím POSTERGAME !!!
veľa rázy sa stalo, že som si na postergame spomenul až koncom týždňa, a práve vtedy by som to vedel už po 1. nápovede; alebo som pozrel hneď pondelok, a nakoniec to bol seriál o kt. som v živote nepočul. Zákon schválnosti.
Postergame je tá najlepšia hra, čo ste kedy vymysleli, aj keď tento rok som netrávila hádaním a hľadaním toľko času, ako minulý ročník.. Ale oproti minulému roku som si polepšila o 6 miest na 66. :) Poteší aj to :)
Som zvedavá na ďalšie plgáty (osobne tie "cudzie" nemám rada, lebo ich nikdy neviem uhádnuť :D).
Vďaka za článok, a samozrejme gratulácia neporaziteľnému víťazovi inekafe :))
Gratulace a poklona vítězovi! Původně jsem si říkal, že bych to teď mohl zkusit dotáhnout na to první místo, když jsem se z pátého místa v prvním ročníku posunul letos na druhé, ale myslím si, že na velmistra inekafe nemá asi nikdo, takže to určitě zase nevyjde... :D
Velká gratulace
jeeej, aj trofeje sa rozdávali :) ďakujeem !
Děkuju moc za úžasnou hru... Jen si přeju, abych byla chytřejší a častěji to dokázala uhodnout :D.