Já jen nějak nechápu to finále u HTGAWM? Nepsalo se tu, že první řada nakonec bude mít 15 dílů? :)
Veruuuu napsal(a):
Já jen nějak nechápu to finále u HTGAWM? Nepsalo se tu, že první řada nakonec bude mít 15 dílů? :)
Možná bude dvouhodinové finále, pak by to na ten konec února vycházelo :)
ragelly napsal(a):
Možná bude dvouhodinové finále, pak by to na ten konec února vycházelo :)
Aha, já pochopila, že jde o to, kdy se mají seriály vrátit po zimní pauze do vysílání. ;) Už ve WL vidím, že 10. díl je naplánovaný na konec ledna. V tom případě jsem trochu zmatená. :D Ale díky za objasnění. :)
Veruuuu napsal(a):
Aha, já pochopila, že jde o to, kdy se mají seriály vrátit po zimní pauze do vysílání. ;) Už ve WL vidím, že 10. díl je naplánovaný na konec ledna. V tom případě jsem trochu zmatená. :D Ale díky za objasnění. :)
Jj, Murder byl zmíněný už v tom prvním článku, na který odkazuju v úvodu, nechtěla jsem to tady opakovat, to finále bylo tuším oznámeno až po vydání toho prvního, proto jsem to sem zařadila.
petruska.77 napsal(a):
Kdy se vrátí Suits ještě asi není informace, že? :)
V létě 2015. Ještě je dost brzo na oznámení, posledně datum přišlo ke konci dubna.
Seraphine313 napsal(a):
V létě 2015. Ještě je dost brzo na oznámení, posledně datum přišlo ke konci dubna.
Asi o něco dříve, ještě musí doběhnout 6 epizod 4. řady před letním návratem s 5. řadou. :) Tipuju tedy březen, jako tomu bylo loni.
Najviac sa teším na Hart of Dixie (konečnee) a Galavant (snáď nesklame :D).
A Outlander má hrooozne dlhú pauzu.
Seraphine313 napsal(a):
Ahá, já myslela, že půjdou i v zimní pauze :)
Hart of Dixie mě láká nejvíce a Prolhané krásky také
ja sa teším na Glee, myslela som si, že to bude pokračovať až niekedy v druhe polovici roka, asi som si zle preložila nejaký zahraničný článok, tak som milo prekvapená, že to bude už teraz. Dúfam, že to dôstojne ukončia.
psulek napsal(a):
Datumy v ciselnej forme, dik!
Není zač :)
Ja sa tesim na 12 Monkeys.