Já jen nějak nechápu to finále u HTGAWM? Nepsalo se tu, že první řada nakonec bude mít 15 dílů? :)
Veruuuu napsal(a):
Já jen nějak nechápu to finále u HTGAWM? Nepsalo se tu, že první řada nakonec bude mít 15 dílů? :)
Možná bude dvouhodinové finále, pak by to na ten konec února vycházelo :)
ragelly napsal(a):
Možná bude dvouhodinové finále, pak by to na ten konec února vycházelo :)
Aha, já pochopila, že jde o to, kdy se mají seriály vrátit po zimní pauze do vysílání. ;) Už ve WL vidím, že 10. díl je naplánovaný na konec ledna. V tom případě jsem trochu zmatená. :D Ale díky za objasnění. :)
Veruuuu napsal(a):
Aha, já pochopila, že jde o to, kdy se mají seriály vrátit po zimní pauze do vysílání. ;) Už ve WL vidím, že 10. díl je naplánovaný na konec ledna. V tom případě jsem trochu zmatená. :D Ale díky za objasnění. :)
Jj, Murder byl zmíněný už v tom prvním článku, na který odkazuju v úvodu, nechtěla jsem to tady opakovat, to finále bylo tuším oznámeno až po vydání toho prvního, proto jsem to sem zařadila.
petruska.77 napsal(a):
Kdy se vrátí Suits ještě asi není informace, že? :)
V létě 2015. Ještě je dost brzo na oznámení, posledně datum přišlo ke konci dubna.
Seraphine313 napsal(a):
V létě 2015. Ještě je dost brzo na oznámení, posledně datum přišlo ke konci dubna.
Asi o něco dříve, ještě musí doběhnout 6 epizod 4. řady před letním návratem s 5. řadou. :) Tipuju tedy březen, jako tomu bylo loni.
Najviac sa teším na Hart of Dixie (konečnee) a Galavant (snáď nesklame :D).
A Outlander má hrooozne dlhú pauzu.
Seraphine313 napsal(a):
Ahá, já myslela, že půjdou i v zimní pauze :)
Hart of Dixie mě láká nejvíce a Prolhané krásky také
ja sa teším na Glee, myslela som si, že to bude pokračovať až niekedy v druhe polovici roka, asi som si zle preložila nejaký zahraničný článok, tak som milo prekvapená, že to bude už teraz. Dúfam, že to dôstojne ukončia.
Ja sa tesim na 12 Monkeys.